image

Dorcas: „Všimla som si zmenšenie pása a brucha už počas prvého týždňa užívania Garcinia slim“

Pozdravte Dorcas, zaneprázdnenú matku piatich detí. Po každom pôrode trochu priberala, čo sa prejavilo zväčšenými stehnami a ovisnutým bruchom.

Prečítajte si viac
image

Henna: „Konečne mám pocit, že nechávam svoje problémy za sebou.“

Henna je 34-ročná vedúca továrenského tímu z Fínska, ktorá už dlho bojuje s kolísaním hmotnosti a veľkým nedostatkom energie. Vďaka produktom Sensilab sa jej to konečne podarilo zmeniť - a jej výsledky sú úžasné!

Prečítajte si viac
image

Valentina: „Moje návaly hladu zmizli a schudla som 8 kg*!“

Valentina prešla naozaj ťažkým obdobím. Jej nadváha a presvedčenie, že už nikdy neschudne, ju priviedli na dno: už nedokázala udržať chuť do jedla pod kontrolou a návaly hladu ju začali napadať čoraz častejšie... tak veľmi, že jej spoločenský život začal

Prečítajte si viac
image

Harri: „Schudol som 7 kilogramov. Moja motivácia je na vrchole a som šťastnejší ako kedykoľvek predtým.“

Zoznámte sa s Harrim, ktorý pracuje ako výchovný poradca na základnej škole vo Fínsku. Po tom, čo trochu pribral, sa jeho sebavedomie znížilo a cítil, že potrebuje zmenu.

Prečítajte si viac
image

Ioana: „Za mesiac som schudla viac ako za predchádzajúcich 6 rokov diét a cvičenia dohromady!“

Volám sa Ioana. Mám sedavé zamestnanie a vo voľnom čase sa venujem cestovateľskému blogovaniu! Ešte pred pandémiou som neustále bojovala s diétou a chudnutím. Pracujem dlho a je pre mňa ťažké dodržiavať normálny stravovací režim.

Prečítajte si viac
image

Tina: „Som úprimne presvedčená, že UNDO Kolagénový nápoj mi veľmi pomáha!“

Kolagén je najrozšírenejšia bielkovina v našom tele a základný stavebný kameň kožných tkanív. Keďže jeho produkcia časom klesá, jeho dopĺňanie je nevyhnutné, ak chceme dosiahnuť regeneráciu pokožky zvnútra.

Prečítajte si viac