Ako posilniť štítnu žľazu

Výrazy ako: „po 30-ke začnete priberať“, alebo „už nikdy nebudete vyzerať tak, ako pred pôrodom“...sú veľmi časté. Čo však potrebujete vedieť je, že sú to všetko iba mýty, môžete sa vrátiť k menším konfekčným veľkostiam, tajomstvo spočíva v tom, ako štítna žľaza funguje.

image

Štítna žľaza potrebuje malú pomoc!

Ak budete jesť stále rovnakú stravu a kilogramy sa budú hromadiť ďalej, je veľká šanca, že budete mať problémy so štítnou žľazou. To však nevyhnutne neznamená, že sa musíte znepokojovať, ale len to, že štítna žľaza je trochu „lenivejšia“.

Lenivá štítna žľaza = hromadenie tuku

Štítna žľaza je malá žľaza umiestnená v oblasti krku, žľaza, ktorá rozhoduje o tom, ako rýchlo spálime kalórie. Hormóny štítnej žľazy riadia metabolizmus, teda spotrebu energie. Ak je činnosť štítnej žľazy spomalená, produkuje príliš málo hormónov štítnej žľazy, takže sú spomalené všetky procesy v tele, vrátane spaľovania tukov.

Ako môžete pomôcť štítnej žľaze?

Najbežnejším dôvodom spomalenia funkcie štítnej žľazy je stres a nedostatok dôležitých živín. Preto vám odporúčame vyskúšať najefektívnejšie metódy odbúravania stresu.

Nemusí to byť iba joga alebo meditácia, mozog môžete „nakŕmiť“ aj inak. Prechádzka v prírode, prechádzka so psom, čítanie knihy, počúvanie obľúbenej hudby, trávenie času s drahými priateľmi alebo návšteva kúpeľov, to všetko je tiež efektívne...

Vyberte zo skrine oblečenie veľkosti S a začnite oddychovať

Teraz je ten správny čas rozhodnúť sa: Uveríte mýtom, že sa nedá nič robiť, alebo si vyformujete svoj vlastný osud, presnejšie - svoju postavu?

Ak ste sa rozhodli pre druhú možnosť, asi vás zaujíma: Ako to urobím? Už ste dostali prvú radu, musíte aktivovať štítnu žľazu. A naše riešenie je prirodzené a bez hormónov!

ThyroLux - pomáha štítnej žľaze

Thyrolux je jediný produkt, ktorý vďaka svojim prírodným zložkám ponúka optimálnu podporu štítnej žľazy.

Kapsuly ThyroLux obsahujú aminokyselinu L-tyrozín a extrakt z hnedých rias s prírodným výťažkom z jódu, schizandry a bazalky, ktoré zaisťujú lepšiu odolnosť voči stresu. Produkt obsahuje aj extrakt z guggulu, ktorý podporuje schopnosť absorbovať jód, horčík pre viac energie a minerály zinok, selén, mangán a meď, ktoré sú rozhodujúce pre optimálne fungovanie štítnej žľazy.

Uistite sa, že vaša štítna žľaza pracuje optimálne a zrýchľuje váš metabolizmus. Čoskoro si všimnete, že sen o opätovnom nosení veľkosti S sa vyplní!

Produkty pre Vás