„Schudla som a cítim sa lepšie - mám o jednu veľkosť menej!“

Pavlína má 53 rokov a sedavé zamestnanie za pultom. Keď bola mladšia, bola so svojím telom spokojná. „Kedysi som mala štíhlu postavu, ale s pribúdajúcim vekom som 20 rokov každý rok priberala 1 kg.“ Zistila, že má pomalú činnosť štítnej žľazy.

image

Pomalá štítna žľaza - neviditeľný vinník priberania

Keď je vaša štítna žľaza pomalá, pomaly začínate priberať a klesá vám hladina energie. A čo je najhoršie... vaša chuť na jedlo rastie.

Pavlína v priebehu 20 rokov pribrala 20 kg. „Kedysi som si oveľa viac verila, cítila som sa oveľa lepšie, bola som pružná, mala som lepšiu náladu.“ Ale ako čas plynul, jej pohoda sa zmenila. „Cítila som sa lenivá, unavená, nafúknutá, spomalilo sa mi trávenie,“ hovorí.

Pavlína však úspešne zhodila nadváhu, ktorej sa snažila zbaviť. Cíti sa lepšie vo svojom tele a získala späť sebavedomie. Chcete vedieť, ako sa jej to podarilo? Čítajte ďalej.

„Objavila som Glandline ThyroLux a bola som nadšená!“

Hľadala riešenie svojich problémov a na internete našla spoločnosť Glandline. „Hľadala som prírodné produkty na vyváženie štítnej žľazy. Objavila som Glandline ThyroLux a bola som nadšená! Bola som ohromená jeho zložením. Neobsahuje hormóny a pomáha pri pomalej činnosti štítnej žľazy. Perfektná kombinácia!“

Ste pripravení zmeniť svoj život rovnako ako Pavlína?

Vyskúšajte Glandline ThyroLux a už sa nikdy nebudete obzerať späť!

Glandline ThyroLux sa môže pochváliť účinkom 4 v 1, ktorý vyrovná hormóny štítnej žľazy, pomôže vám schudnúť, zlepší vašu pozornosť a posilní vaše vlasy a pokožku. Môžete sa tešiť na zvýšenú hladinu energie; ThyroLux tiež urýchli vaše trávenie a podporí metabolizmus.

„Schudla som a mám hustejšie vlasy!“

„Zmeny som začala pozorovať už po prvom mesiaci,“ hovorí nám Pavlína. „Zlepšila sa mi nálada, pretože som schudla a mám hustejšie vlasy. Zbavila som sa prebytočnej vody a už nie som opuchnutá. Už nemám dvojitú bradu!“

Keď je štítna žľaza pomalá, každý proces v tele je spomalený. To zahŕňa aj trávenie a spaľovanie tukov, čo znamená, že pravdepodobne priberiete. Glandline ThyroLux vám pomôže postarať sa o všetky hlavné problémy, ktorým môžete čeliť v dôsledku pomalej činnosti štítnej žľazy.

„Mám o číslo menšiu veľkosť!

Glandline ThyroLux používa už 3 mesiace. „Nemám opuchnutú tvár, telo ani nohy, zlepšilo sa mi trávenie.“ Osvojila si aj zdravší životný štýl. „Zlepšila som si stravu - viac ovocia a zeleniny. Začala som chodiť na prechádzky so svojimi psami - mám viac energie a viac cvičím. Schudla som a cítim sa lepšie - mám o jednu veľkosť menej! Nemám chuť na sladké. Moje zlozvyky sú preč. Cítim sa šťastná!“

Rozlúčte sa s neustálou únavou, mozgovou hmlou a nadmerným priberaním! Začnite žiť svoj najlepší život - ThyroLux je k dispozícii len za 23.99 €!

Produkty pre Vás