Henna: „Konečne mám pocit, že nechávam svoje problémy za sebou.“

Henna je 34-ročná vedúca továrenského tímu z Fínska, ktorá už dlho bojuje s kolísaním hmotnosti a veľkým nedostatkom energie. Vďaka produktom Sensilab sa jej to konečne podarilo zmeniť - a jej výsledky sú úžasné!

image

Henna sa ocitla v zložitej situácii

„Pracujem ako vedúca tímu. Moje pracovné dni sú zvyčajne naplnené rôznymi aktivitami a musím byť pohotová od začiatku do konca. Zvykla som si počas pracovného dňa vypiť až 5 šálok silnej kávy,“ hovorí.

„Keď som prišla domov, zvyčajne som bola taká vyčerpaná, že som všetko upratovanie a umývanie riadu nechala na nedeľu, pretože soboty som trávila zotavovaním sa z ťažkých pracovných týždňov. Za posledného 1,5 roka som bola dvakrát blízko k vyhoreniu,“ prezrádza.

A je toho ešte viac.

Všetok stres ovplyvnil aj jej chuť do jedla a náladu

„Bola som stále hladná, a tak som stále niečo zobala,“ hovorí. To viedlo k tomu, že sa k nej začali zakrádať kilá navyše: „Takéto pojedanie prináša veľmi ľahko kilá navyše, najmä keď aktívne necvičíte.“

V dôsledku toho sa Henna, podobne ako mnohé iné ženy na celom svete, necítila vo svojom tele dobre. A to sa podpísalo na jej nálade, sebavedomí a spôsobe života. „Moje telo často ovplyvňovalo moju náladu. Chcela som sa krásne obliekať a vyzerať sexi, ale kvôli kilám navyše som sa necítila pohodlne v ničom inom ako v tričku a voľných šortkách.“

Potom však našla riešenie

Na výrobky Sensilab narazila pri prezeraní sociálnych sietí. Ten, ktorý ju obzvlášť zaujal, bol Slimmiccino. Keď si uvedomila, že priamo rieši jej problémy, vedela, že ho musí vyskúšať.

„Moje telo veľmi potrebovalo pomoc. Chudnutie v kombinácii so zvýšením metabolizmu bolo presne to, čo som mala v pláne už dlhšie. Chcela som tiež zmierniť účinky stresu, čo bol jeden z mnohých dôvodov, prečo som chcela vyskúšať aj AdrenaLux.“

Prvé výsledky do 3 dní

Henna bola ohromená tým, aké rýchle a výrazné boli zmeny.

„Každý deň som od rána do popoludnia plná energie a už nemám potrebu piť nadmerné množstvo kávy.“ Všimla si tiež, že opuchy zmizli, jej trávenie je v najlepšej kondícii a výrazne sa jej zlepšil spánok. Ale je toho ešte viac.

„Zmizol zdrvujúci neustály pocit hladu a už nemusím neustále maškrtiť. Zmizli aj moje chute na cukor. Zníženie hladu a rýchleho občerstvenia sa bezpochyby premietne do lepšieho sebavedomia a úbytku hmotnosti v budúcnosti,“ dodáva.

A nemôže byť za to šťastnejšia. „Konečne mám pocit, že sa moje telo uzdravuje a ja nechávam svoje problémy za sebou.“

Slimmiccino - superman medzi kávami na efektívne chudnutie a nabitie energiou!

Vďaka účinku 4 v 1vám Slimmiccina pomôže podporiť spaľovanie tukov, potlačiť chuť do jedla, znížiť hromadenie tuku a zvýšiť hladinu energie. Je ako vaša bežná ranná káva, ale so super schopnosťami na chudnutie. Chudnutie ešte nikdy nebolo jednoduchšie - a ani chutnejšie!

Produkty pre Vás