Strata viscerálneho tuku by mala byť prioritou!

Vedeli ste, že strata brušného tuku vám pomôže nielen vyzerať lepšie, ale aj byť zdravší?

Mať telesný tuk je úplne normálne, v brušnej dutine sa však skrýva nepriateľ, ktorého je potrebné sa zbaviť tak rýchlo ako je to len možné: viscerálny tuk.

image

Čo je viscerálny tuk a prečo je nebezpečný?

Na rozdiel od nie nebezpečného podkožného tuku, ktorý sa ukladá tesne pod kožou vášho brucha, paží a nôh, viscerálny tuk sa hromadí okolo vašej pečene, žalúdka a črievAj keď tvorí asi iba 10% telesného tuku, je zodpovedný za množstvo problémov.

Nadbytočný tuk vo všeobecnosti môže znamenať aj to, že niektoré živiny nie sú pre vaše telo optimálne dostupné. Jeden z najdôležitejších vitamínov pre silnú  imunitu, vitamín D, sa zachytáva v tuku, takže vaše telo k nemu nemá voľný prístup. To je dôvod, prečo ľudia s nadváhou potrebujú vyšší príjem vitamínu D.

Máte viscerálny tuk? 

Namiesto čakania a platenia za merania hodnoty viscerálneho tuku vo vašom tele, máte k dispozícii niektoré všeobecné pokyny, aj keď v žiadnom prípade nie sú presvedčivé, pretože sa jedná o celý rad ďalších faktorov.

Približnú predstavu získate zmeraním si veľkosti pása: u žien je 89 centimetrov znakom viscerálneho tuku a u mužov je ich počet okolo 100 centimetrov. Druhou možnosťou je vypočítať si váš index BMI: ak je jeho hodnota 30 alebo vyššia, pravdepodobne máte nadváhu, čo môže byť znakom viscerálneho tuku. 

Ako sa ho zbaviť? 

Dobrá správa je, že nie je nemožné sa ho zbaviť. Vďaka kombinácii dôsledného cvičenia, zdravšej výživy, dostatočného spánku, zníženého stresua správnych doplnkov výživy sú vaše šance veľmi dobré!

AdipoBurn XXL je produkt určený na spaľovanie brušného tuku a zároveň zabraňuje rastu tukových buniek. Funkciou, ktorá je obzvlášť užitočná v prípade straty viscerálneho tuku, je to, že AdipoBurn XXL môže aktivovať hnedý tuk – tuk zodpovedný za termogenézu, ktorý z vás urobí stroj na spaľovanie tukov!

Spolu s prechodom na aktívnejší životný štýl vám nová o 30% silnejšia receptúra produktu môže pomôcť zmenšiť veľkosť pása a bokov a dosiahnuť extrémne výsledky!

Vitamín D3 4000 IU sa môže pochváliť vysoko účinným zložením, ktoré kompenzuje skutočnosť, že neprijímame dostatok vitamínu D zo slnečného žiarenia a z potravy. Vitamín D by mal byť našim spoločníkom po celý rok, ale jeho účinky sú ešte výraznejšie v chladnejších a tmavších mesiacoch, keď je potrebné, aby naša energia a imunitný systém ešte viac podporili.

Takzvaný slnečný vitamín môže byť obzvlášť prospešný pre jedincov s nadváhou. Ako sme už spomenuli, ľudia s nadmernou hmotnosťou majú v tele tendenciu chýbať vitamín D, pretože sa zachytáva v tukovom tkanive a ich telo ho nedokáže využiť. Takže v tej súvislosti, je o to dôležitejšie začať tento doplnok užívať hneď teraz.

Produkty pre Vás