Tina: „Som úprimne presvedčená, že UNDO Kolagénový nápoj mi veľmi pomáha!“

61-ročná Tina je sociálna pracovníčka, ktorá v súčasnosti opatruje aj svoju 96-ročnú matku. Keď jej to čas dovolí, rada číta, medituje, trávi čas v spoločnosti svojich priateľov a občas si pozrie film alebo seriál. 

image

Na otázku o type svojej pleti Tina odpovedá: „Vzhľadom na môj vek je moja pleť zrelá. Moje vlasy boli vždy husté, ale veľmi jemné. Napriek zmenám, ktorými moja pleť prešla v priebehu rokov, som vo všeobecnosti spokojná s tým, ako vyzerám a ako sa cítim vo svojich 61 rokoch.“

To však neznamená, že by si Tina, rovnako ako my všetci, nechcela prinavrátiť mladistvú pleť a zlepšiť celkovú kondíciu a pohyblivosť!

Silná zástankyňa prírodných produktov

„Spoločnosť Sensilab poznám už dlho, pretože je to renomovaná značka v Slovinsku. S výrobkami UNDO ma zoznámila moja dcéra. Rozhodla som sa ich vyskúšať, pretože som veľkou zástankyňou prírodných spôsobov udržiavania zdravého a mladistvého vzhľadu pleti. 

Už predtým som poznala aj výhody kyseliny hyalurónovej, takže objednanie môjho prvého kolagénového nápoja UNDO bolo jasnou voľbou, pretože obsahuje kombináciu kolagénu aj kyseliny hyalurónovej.“

Kolagén + kyselina hyalurónová = vynikajúca kombinácia

Kolagén je najrozšírenejšia bielkovina v našom tele a stavebný prvok kožných tkanív. Keďže jeho produkcia časom klesá, jeho dopĺňanie je nevyhnutné, ak chceme dosiahnuť regeneráciu pokožky zvnútra a získať späť jej pružnosť a pevnosť.

Jednou z hlavných funkcií kyseliny hyalurónovej je hydratácia - 1 gram kyseliny hyalurónovej dokáže viazať až 1 liter vody. Tým sa pokožka hydratuje a stáva sa plnšou, čo je najlepší spôsob, ako dosiahnuť, aby ryhy a vrásky zmizli.

Okrem toho, že Tina poznala vyššie uvedené, zistila, že kolagénový nápoj UNDO je mimoriadne chutný (prírodná príchuť čučoriedok) a praktický, pretože sa dodáva vo vrecúškach, vďaka čomu je výrobok ideálny na to, aby ste si ho mohli vziať kamkoľvek so sebou.

„Užívam ho už 6 mesiacov, denne, a som veľmi spokojná so zlepšeným zdravím svojej pokožky, vlasov a nechtov.“

Prvé výsledky? Už po dvoch mesiacoch!

Prvé výsledky sa prejavili už po dvoch mesiacoch. „Páči sa mi, ako sa moja pleť cíti: vyživená a vypnutá. S pribúdajúcimi rokmi som si všimla, že moja pleť je stále suchšia a menej pružná, ale teraz je pružnejšia a pevnejšia. Aj keď najväčší rozdiel bol na mojej pleti, všimla som si, že aj moje vlasy sú hustejšie.“

Aby sme to uzavreli, ako sa Tina cíti po už 6 mesiacoch užívania Kolagénového nápoja UNDO? 

„Cítim sa dobre a sebavedomo. Som vďačná, že som našla výživový doplnok, ktorý v skutočnosti robí zázraky. Po jeho pravidelnom užívaní som úprimne presvedčená, žemi veľmi pomáha a že spomaľuje starnutie mojej pleti. Hoci som s práškom spokojná, teším sa, že vyskúšam aj kolagén vo forme fľaštičiek!“

Produkty pre Vás

POKOŽKA
-50%
Špeciálna cena 19,99 € Bežná cena 39,99 € As low as 17,99 €
Zobraziť produkt