Po lete krásna pokožka aj vlasy

Leto skončilo...ešte zrejme pár teplých dní bude, ale už je tu predsa len jeseň. Či už ste boli na dovolenke alebo nie, teraz pravdepodobne pozorujete dôsledky hodín vystavených na slnku, nadmerného tepla a plávania v mori alebo v bazéne a chlóru...

image

Premýšľate, čím začať: či dehydratovanou a pigmentovanou pokožkou alebo vás možno viac trápia jemné, vysušené a lámavé vlasy?
Aby sme vám to zjednodušili, pripravili sme niekoľko nevyhnutných krokov k obnoveniu a omladeniu pokožky a vlasov.

Peeling

Pred akýmkoľvek iným omladením pokožky praktizujte klasický peeling. Jedná sa o postup, ktorý z pokožky odstraňuje odumreté bunky a nečistoty. Môžete použiť peelingový krém zakúpený v drogérii alebo si doma pripravte zmes z prírodných ingrediencií (- mnoho receptov môžete nájsť na internete.) 

Náš tip: Kávový peeling s medom

  • 4 lyžice medu
  • 2 lyžice mletej kávy
  • trstinový cukor

Postup: Zohrejte med a pridajte kávu a trstinový cukor. Všetko dobre premiešajte a naneste na pokožku. Dobre premasírujte, môžete nechať chvíľu pôsobiť, a potom opláchnite teplou vodou. 

Poskytnite vlasom dostatočné množstvo vitamínov a minerálov

Teplo, slnečné žiarenie, morská soľ alebo chlór z bazénu... To všetko negatívne ovplyvňuje vaše vlasy. Výsledok? Vlasy vyzerajú suché, lámu sa a sú bez života a bez lesku. Vlasy potrebujú pre zotavenie vitamíny a minerály, preto vám okrem vhodnej kozmetickej starostlivosti, odporúčame doplniť stravu výživovým doplnkom UNDO Nutrishine. Obsahuje kombináciu prísad, vďaka ktorým sú výsledky rýchlo viditeľné: kremeň, kyselina hyalurónová, zinok, vitamíny B2 a B7 a selén.

Maximálna hydratácia

Používajte regeneračné krémy a pleťové masky a užite si ich účinok. Keďže je ale najlepšie, keď sa hydratácia praktizuje zvnútra, odporúčame piť dostatok vody a nesladených bylinných čajov. Pre maximálny účinok odporúčame náš UNDO Kolagénový nápoj - najlepší doplnok na báze kolagénu Naticol® typu I, kyseliny hyalurónovej, vitamínu C a extraktu z čučoriedok poskytuje hydratáciu, redukuje vrásky, spevňuje a regeneruje pokožku, vlasy a nechty.

Teraz, keď viete, ako na to, postupujte podľa vyššie uvedených krokov a čoskoro si všimnete ten rozdiel.

Produkty pre Vás