Harri: „Schudol som 7 kilogramov. Moja motivácia je na vrchole a som šťastnejší ako kedykoľvek predtým.“

Zoznámte sa s Harrim, ktorý pracuje ako výchovný poradca na základnej škole vo Fínsku. Po tom, čo trochu pribral, sa jeho sebavedomie znížilo a cítil, že potrebuje zmenu. Produkty Hepafar mu ju pomohli uskutočniť!

Ste zvedaví, ako sa zmenil jeho život? Čítajte ďalej...

image

Harri už nejaký čas priberal a začal pociťovať následky svojho nezdravého životného štýlu. Mal pocit, že s tým treba niečo urobiť. "Moje telo ovplyvňovalo moju náladu, klesala mi energia a sebavedomie. Musel som s tým niečo urobiť!" hovorí.

Odpoveďou bol Sensilab

Harri už predtým používal výrobky Sensilab a vedel, že im môže dôverovať. Keď teda chcel urobiť zmenu, siahol po balíčku 30-dňový Hepafar Detox pečene - dokonalom očistnom programe.

„Hepafar Fibers a Hepafar Forte mi pomohli dosiahnuť moje ciele.“

Po užívaní produktov Hepafar si všimol výsledky vo všetkých aspektoch svojho života. „Motivovalo ma to k zmene životného štýlu, takmer úplne som prestal piť alkohol, zdravšie sa stravujem a zvýšil som pohyb.“

Dokonca sa mu podarilo schudnúť a jeho nálada sa úplne zmenila: „Moja hmotnosť konečne začala klesať a cítim sa ľahší. Schudol som 7 kg! Moja motivácia je na vrchole a som šťastnejší ako kedykoľvek predtým."

Výsledky zvonka aj zvnútra

Pozitívnu zmenu zaznamenal dokonca aj vo svojich krvných výsledkoch: "Ako to už býva, na prelome rokov som si nechal urobiť veľa krvných testov a teraz sú všetky moje hodnoty dobré."

Vyskúšajte 30-dňový Hepafar Detox pečene

Hepafar Forte aj Hepafar Fibers boli navrhnuté na prirodzenú detoxikáciu pečene. 

Kapsuly Hepafar Forte obsahujú patentovaný extrakt z pestreca mariánskeho, vďaka ktorému sú 10x účinnejšie ako iné podobné produkty. Tieto kapsuly pomáhajú detoxikovať, regenerovať a chrániť vašu pečeň.

Na dosiahnutie najlepších výsledkov kombinujte kapsuly Hepafar Forte s nápojom Hepafar Fibers.

Tento nápoj na čistenie pečene s rozpustnou vlákninou z akáciovej gumy pomáha odstraňovať toxíny z tela na dôkladné čistenie pečene. Viaže toxíny, ktoré pečeň vylúčila počas detoxikácie, a odstraňuje ich z tela.

Teraz môžete získať tieto dva úžasné produkty v jednom balíčku 30-dňový Hepafar Detox pečene so skvelou zľavou:

Produkty pre Vás