Nina: „Vďaka Hepafaru je môj cholesterol nižší!“

39-ročná Nina je matka a manželka pracujúca v logistike. Na prvý pohľad sa zdá, že je perfektne zdravá, ale jej vyšetrenia srdca hovoria inak. 

image

Vysoký cholesterol, obezita, akumulácia tuku v okolí žalúdka a únava - všetky tieto symptómy, ktoré Nina opísala, ju ovplyvňujú v bežnom živote, s malou zásobou energie sa musí postarať o rodinu a pracovať na denodenných úlohách.

Verila, že to je normálne a jej energia sa jej vráti. 

„Počas tehotenstva, som pribrala 20 kíl,“ Nina vysvetľuje a zdôrazňuje že dovtedy nikdy nemala problém s váhou. „Je možné že som bola predtým až priveľmi štíhla.“

Vyskúšala niekoľko diét, ale nič nezaberalo. „Ak sa mi podarilo zhodiť nejakú váhu, naspäť som nabrala dvojnásobok.“

Váha sa stala problémom každodenného života, bola vždy unavená, stále so zlou náladou a jej sebavedomie dostávalo zabrať.

Všetky tieto aspekty mali dopad na funkciu jej pečene, výseldky vysokého cholesterolu: „Začala som sa veľmi obávať o hladinu môjho cholesterolu."

Jej doktor ju oboznámil s faktom, že bude musieť brať lieky po zvyšok jej života, aby udržala jej cholesterol v zdravej hladine: „Veľmi som s týmto riešením nesúhlasila," rozhodla sa zadôverovať nám.

„So všetkými symptómami som všetky problémy dávala za vinu mojej pečeni.“

Riešenie

Nebola si celkom istá, kam nasmerovať tieto problémy, až pokiaľ neobdržala email o Hepafare a rozhodla sa vyskúšať ho!

Problémy s pečeňou sa vo väčšine javia ako symptómy, zvýšená hladina cholesterolu, nárast hmotnosti a tuk nahromadený v okolí brucha, tak ako aj nemožnosť zhodiť kilá. V týchto symptómoch sa našla aj Nina.

Predtým ako začala s Hepafar programom, rozhodla sa si dať spraviť krvný test aby získala solídny dôkaz či produkt naozaj funguje. Výsledky neboli veľmi povzbudivé...

So strachom a obavami si dala spraviť krvný test

Po mesiaci používania Hepafaru, si Nina zopakovala krvné testy s obavami, že sa jej hodnoty nezmenili. Tentokrát, na ňu čakalo milé prekvapenie: jej krvné hodnoty sa vrátili do normálu. Mimo toho, zbadala aj iné zmeny: pocity ľahkosti, strata niekoľkých centimetrov v okolí pásu a bokov a strata kíl. 

Stabilizácia krvného cukru podporuje stratu hmotnosti

„Hepafar mi spôsobil v živote veľké zmeny. Cítim sa skvelo a mám viac energie. Som menej unavená po práci a som opäť schopná robiť veci, ktoré som si zvykla odkladať. Teraz pravidelne cvičím a môj spánok sa zlepšil. Tak ako aj moje zažívanie. Menej ma nadúva ako ma zvyklo,“ toto všetko patrí medzi zmeny, ktoré na sebe spozorovala.

 

Nina odporúča Hepafar, ak...

„Odporúčam Hepafar tým, čo sa cítia unevene, beznádejne a prepracovane. Špeciálne ak sa snažíte zhodiť na váhe už nejaký čas. Verím že  zdravá, čistejšia pečeň je základ pre zlepšenie kvality života a úspešného chudnutia.

Slovník:

Pečeň - jeden z najdôležitejších orgánov tela, vytvára viac ako 500 chemických procesov v tele. Jej najdôležitejšia vlastnosť je detoxifikáciaeliminácia toxínov z tela.

Preťažená pečeň - kondícia kedy sa v do pečene dostané nadmerné množstvo tuku. Keďje pečeň preťažená a nemôže pracovať poriadne, môže to viesť k viac závažným problémom.

Problémy nespojené s užívaním alkoholu - nadmerné užívanie alkoholu patrí medzi tri najčastejšie dôvody zodpovedné za problémy s pečeňou. Nezdravá diéta a sedavý životný štýl, obezita, vysoký cholesterol, triglyceridové hodnoty a insulínová rezistenica sú hlavné prvky prispievajúce k problémom. Iné problémy sú kvôli bežnej konzumácii liekov (lieky sú metabolizované pečeňou).

Krvné testy - laboratórne testovanie vyhodnocuje koncentráciu prítomnosti prvkov v krvi, používa sa, mimo iné, na určovanie odklonu funkcie pečene.

Produkty pre Vás