Našli rovnováhu - s EstroLuxom

Existuje dôvod, prečo sa EstroLux stal jedným z našich absolútnych bestsellerov. Tento účinný a 100% prírodný produkt znižuje príznaky estrogénovej dominancie a pomáha obnoviť hormonálnu rovnováhu.

image

Prenechajme však slovo našim zákazníkom - pretože prečo by ste mali počúvať nás, keď môžete priamo od používateľov počuť, čo všetko pre vás EstroLux dokáže urobiť...

Dana: „EstroLux bol presne to, čo som potrebovala!“

EstroLux bol presne to, čo som potrebovala na riešenie svojich problémov - zadržiavanie vody, hormonálna nerovnováha, nadváha... Zmenu som zaznamenala po mesiaci užívania, bez toho, aby som výrazne zmenila stravu, a hoci som takmer necvičila, váha zrazu ukázala, že som schudla 6 kg*, čo bol veľmi silný moment!

image

Počas užívania EstroLuxu sa môj život úplne zmenil, zlepšila sa mi nálada, lepšie mi sedelo oblečenie, zmizli mi opuchy rúk a nôh a zlepšilo sa mi trávenie.

Pre Danu sa EstroLux stal skúsenosťou, ktorá jej zmenila život.

Teraz sa cítim skvele, oveľa ľahšie a už nie som taká náladová ako predtým kvôli hormonálnej nerovnováhe, a to všetko vďaka EstroLuxu! Budem pokračovať a určite vyskúšam aj ďalšie produkty! Som šťastná, že som objavila vašu značku a vďačná za výsledky, ktoré priniesli. Konečne sa cítim sama sebou a môj život je o niečo lepší a zdravší!

Edith: „Bola som šokovaná, rozdiel som spozorovala do týždňa*!“

Po tom, čo Edita bojovala s návalmi horúčavy, výkyvmi nálad, nadúvaním a, čo bolo najhoršie, so zlým spánkom, našla na Facebooku reklamu na EstroLux - a s ňou aj svoje riešenie.

image

Na začiatku som bola trochu skeptická, ale nemala som čo stratiť. Bola som ochotná urobiť čokoľvek, aby som sa zbavila návalov horúčav a kvalitne sa vyspala.“

EstroLux mi zmenil život - som šťastná! Najväčšie zlepšenie sa týkalo môjho spánku: Teraz spím aspoň 6 hodín! Zvýšila sa mi hladina energie a mám pocit, že som dostala nový životný elán! Teraz som na 4. mesiaci a určite budem pokračovať.“

Britta čelila estrogénovej dominancii

Obezita na bruchu, nadúvanie, celulitída, únava a celkový nedostatok motivácie, to všetko sú dôsledky estrogénovej dominancie - a s EstroLuxom ich Britta všetky prekonala.

image

Britta vedela, že zdravšia strava a cvičenie by jej mohli pomôcť vyriešiť mnohé problémy, ktorým čelila, ale podobne ako mnohí iní, nájsť si čas na diétu alebo cvičenie jednoducho nebolo možné.

Našťastie Britta narazila na Sensilab na sociálnych sieťach a rozhodla sa vyskúšať EstroLux - zmeny zaznamenala už po 2 týždňoch*.

Ráno sa vyspím a v práci som oveľa uvoľnenejšia.

S obnovenou hormonálnou rovnováhou Britta dodáva: „Určite odporúčam!

Tatiana: „Už dlho som nebola taká šťastná“

Zistila som, že za to môžu hormóny.

image

Znížili sa mi tukové zásoby, môj metabolizmus je oveľa rýchlejší a moje trávenie je skvelé. Cítim sa plná energie a ako úplne nový človek.

Tatiana je mimoriadne spokojná s tým, ako sa cíti po psychickej aj fyzickej stránke. „Napriek stresu a nedostatku času sa cítim skvele! Estrolux som odporučila kamarátke a aj ona ho miluje.

Jedinečná kombinácia účinných zložiek na boj proti estrogénovej dominancii

EstroLux reguluje hormonálnu rovnováhu, detoxikuje pečeň a prináša úľavu od príznakov estrogénovej dominancie - ako je zadržiavanie vody, celulitída, nadúvanie a únava.

  • 100% prírodný produkt, ktorý vyrovnáva hladinu estrogénu
  • Podporuje zdravie pečene a detoxikáciu
  • BEZ sóje a hormónov!
  • S aktivovaným brokolicovým extraktom a chlorellou - detoxikačnou riasou

Tak ako Dana, Tatiana, Edith, Britta a mnoho ďalších, aj vy môžete nájsť svoju rovnováhu s EstroLuxom!

Objednajte si ho teraz a získajte 2 balenia za cenu 1!

*Účinky výrobku sa môžu u jednotlivých osôb líšiť a môžu sa líšiť od účinkov opísaných na webovej stránke.

Produkty pre Vás

HORMONÁLNA ROVNOVÁHA
-50%
Špeciálna cena 23,99 € Bežná cena 47,99 €
Zobraziť produkt