Adiponektín: hormón, ktorý vám pomôže schudnúť!

Blíži sa letná sezóna a mnohí z nás sa usilovne snažia dostať späť do formy, schudnúť z problémových partií a získať vypracovanú postavu. Často sa však stáva, že napriek prísnym diétam a hodinám fyzickej aktivity má väčšina z nás problém zhodiť čo i len pár kíl. Čo ak ale existuje pomocník, ktorý vás chce podporiť v boji proti nechceným kilogramom? Čítajte ďalej a dozviete sa viac! 

image

Hormóny zohrávajú dôležitú úlohu, sú totiž zodpovedné za mnohé dôležité procesy v našom tele. Nehovoriac o tom, že hormonálna nerovnováha, ako je dobre známe, môže viesť až k vážnym zdravotným problémom. To však nie je všetko! Je tiež dokázané, že niektoré hormóny majú priamy vplyv na našu hmotnosť a na proces spaľovania tukov. A jeden z týchto hormónov je kľúčom k účinnému chudnutiu.

Adiponektín, hormón štíhlych ľudí

Hormón na chudnutie, adiponektín, je produkovaný hnedým tukovým tkanivom v našom tele. Okrem pozitívnych účinkov na metabolické a zápalové procesy v tele zlepšuje aj citlivosť na inzulín, t. j. spôsob, akým tkanivá nášho tela naň reagujú.

Okrem toho počas štúdie adiponektínu vedci zistili ďalšiu veľmi zaujímavú vlastnosť: štíhli ľudia majú oveľa vyššie hladiny tohto hormónu ako ľudia s nadváhou. Adiponektín totiž v tele vyvoláva silný efekt spaľovania tukov, teda podporuje odbourávanie tukov, ktoré sa v tele hromadia v dôsledku stresu, sedavého spôsobu života a nesprávnej stravy.

Dajte zbohom tuku! Objavte revolučné kapsuly AdipoBurn XXL

Našťastie je tu však cenný pomocník, ktorý vás môže podporiť v boji proti nadbytočným kilám! Vďaka prírodným výťažkom zo sicílskych červených pomarančov, zeleného čaju, extraktu z čierneho korenia a kajenského korenia kapsuly AdipoBurn XXLstimulujú hnedé tukové tkanivo a vylučovanie adiponektínu - hormónu na chudnutie, čím maximalizujú termogénne procesy v tele a spaľovanie tukov.

AdipoBurn XXL, prírodný doplnok na chudnutie, ktorý si už obľúbili tisícky Európanov, sa rýchlo stal jedným z našich bestsellerov. Klinické štúdie potvrdzujú prečo:

  • zmenšuje obvod pásu až o 7,5 cm*.
  • zmenšuje obvod bokov a stehien až o 6 cm*.
  • redukuje množstvo brušného tuku až o 50%*.
  • s extraktom z PIPERÍNU, ktorý zvyšuje účinnosť aktívnych látok až o 30%*.

Nenechajte si ujsť túto jedinečnú ponuku a začnite chudnúť hneď teraz vďaka AdipoBurn XXL!

*Výsledky sa môžu u každého človeka líšiť. Pri snahe schudnúť je dôležitá pestrá a vyvážená strava a zdravý životný štýl.

Produkty pre Vás

KOMPLETNÉ RIEŠENIE
-62%
Špeciálna cena 34,99 € Bežná cena 91,99 €
Zobraziť produkt