Buna posilnila svoje zdravie a vitalitu pomocou Sensilabu

Buna je učiteľka a prekladateľka, miluje hudbu a vedie pestrý život. So svojou váhou a postavou bojuje už od študentských rokov. Prečítajte si, ako jej Sensilab pomohol cítiť sa ľahšie, plná energie a celkovo lepšie!

image

„Nevadí mi, že mám trochu mužnejšiu postavu.“

Buna má väčšiu postavu a je náchylná k priberaniu, ale v minulosti bola so svojou postavou spokojná: „Na strednej škole som bola spokojná. Bola som spokojná so svojou trochu „mužnejšou“ postavou so širokými ramenami a silnými nohami, ale aj s typickými ženskými črtami, ako sú veľké prsia. Moje telo sa mi páčilo.“

Bohužiaľ, stres na univerzite výrazne ovplyvnil jej zdravie a pohodu: „Počas štúdia som zažila šikanovanie a nezhody, nezdravé prostredie a problémy doma, čo ovplyvnilo moju celkovú psychickú a fyzickú pohodu.“

„Bola som veľmi spokojná s tým, čo som objavila“

Dnes Buna pracuje dlhé hodiny ako profesorka a počas náročných dní si dodáva energiu pomocou výživových doplnkov. Na Sensilab prvýkrát narazila prostredníctvom reklamy na Facebooku: „Pozrela som si, čo produkty obsahujú, a urobila som si malý prieskum; bola som veľmi spokojná s tým, čo som objavila.“

Zo všetkých produktov, ktoré vyskúšala, si obľúbila náš účinný Balíček pre ochranu pečene, silné prírodné diuretikum WaterOut XXL a vynikajúci rad na chudnutie TummyTox.

„Prvé výsledky som videla už po niekoľkých dňoch!“

Buna urobila svoju prvú objednávku pred viac ako dvoma rokmi a odvtedy zostala verná spoločnosti Sensilab - nie je prekvapujúce, že výsledky sa dostavili veľmi rýchlo: „Prvé výsledky som videla už po niekoľkých dňoch používania!

„Budím sa menej unavená, mám lepšie trávenie a môžem si občas dať nezdravé občerstvenie bez pálenia záhy. Dobre spím a mám peknú pleť.

„Cítim sa oveľa lepšie“

Buna sa teraz vo svojom tele cíti veľmi dobre: „Už nemám chuť na jedlo neskoro večer po práci, zbavila som sa prebytočnej vody, nemám problémy s močovým mechúrom a po obede sa už necítim nafúknutá.

Buna je tiež fyzicky aktívnejšia vďaka zvýšenej energii a lepšej pohyblivosti:Môžem chodiť oveľa dlhšie a robiť niektoré cviky, ktoré som predtým nemohla, pretože mi spôsobovali bolesť v kolene a pod ním. To je konečne preč!“

Vedeli ste, že …?

Chôdza je jedným z najjednoduchších spôsobov, ako zvýšiť svoju aktivitu, schudnúť a zlepšiť si zdravie. Na získanie mnohých zdravotných výhod stačí každodenná desaťminútová rýchla chôdza. Chôdza môže zvýšiť vašu vytrvalosť, spáliť nadbytočné kalórie a zlepšiť kardiovaskulárne zdravie - a je úplne zadarmo!

Buna celkovo hovorí, že používanie produktov Sensilab zmenilo jej život k lepšiemu: „Fyzicky sa cítim oveľa ľahšia, hoci som stále dosť ťažká a neočakávam výsledky zo dňa na deň. Už nemám pocit ťažkých nôh, žalúdka a ramien.“

Najlepšia voľba pre zlepšenie vašej pohody

Buna za posledné dva roky vyskúšala mnoho produktov Sensilab, od vitamínov a minerálov až po produkty na hormonálnu rovnováhu. Toto sú dva z jej obľúbených spôsobov, ako sa cítiť ľahšie a zlepšiť vitalitu

  • Balíček na ochranu pečene - pokročilá kombinácia čaju a kapsúl určená na čistenie pečene, zlepšenie trávenia a prirodzené naštartovanie chudnutia.
  • WaterOut XXL - lahodný nápoj s jahodovou príchuťou, ktorý znižuje zadržiavanie vody a nadúvanie, odstraňuje toxíny a výsledky sú viditeľné v priebehu niekoľkých dní!

Kúpte si Bunine obľúbené produkty za špeciálnu cenu a pripojte sa k nej na ceste za šťastnejším a zdravším životom ešte dnes!

Produkty pre Vás

HORMONÁLNA ROVNOVÁHA
-50%
Špeciálna cena 23,99 € Bežná cena 47,99 €
Zobraziť produkt
DETOXIKÁCIA A OCHRANA PEČENE
-59%
Špeciálna cena 33,99 € Bežná cena 81,99 €
Zobraziť produkt