Brigitte našla vo svojich 60 rokoch rovnováhu vďaka našim produktom

Brigitte je 63 ročná dôchodkyňa. Je pomerne aktívna a venuje sa nordic walkingu, plávaniu, joge, pilatesu a posilňovaniu. V dôsledku menopauzy a hormonálnych zmien však Brigitte pribrala približne 15 kg.

Hovorí, že po 55. roku života začala byť veľmi nespokojná so svojím vzhľadom. Našťastie objavila produkty Sensilab a teraz, vo svojich 63 rokoch, je konečne opäť spokojná so svojím vzhľadom.

Čítajte ďalej a dozviete sa viac!

image

„Uistili ma prírodné ingrediencie“

Brigitte počas menopauzy zažila niekoľko hormonálnych zmien, ktoré ovplyvnili jej pohodu, preto sa rozhodla hľadať prírodné produkty, ktoré by jej mohli pomôcť: „Som prirodzene zvedavá. Chcela som zistiť, aké sú tieto výrobky, a uistili ma prírodné ingrediencie.“

Odvtedy vyskúšala niekoľko našich produktov a všetky mali pozitívny vplyv na jej zdravotný stav.

Produkt, ktorý všetko zmenil

Jedným z prvých produktov, na ktoré sa obrátila, bol AdrenaLux: „Keď som ešte pracovala na nočných a potrebovala som niečo proti zvýšenej hladine kortizolu, chcela som najprv vyskúšať AdrenaLux. Dlho som hľadala takýto produkt a bola som veľmi spokojná, pretože sa mi podarilo stabilizovať svoju hmotnosť. Dokonca som aj trochu schudla.

AdrenaLux mi pomohol nájsť emocionálnu rovnováhu a už som nemala chuť na jedlo popri hlavných chodoch.“

Hoci je už na dôchodku a môže v noci lepšie spať, stále odporúča AdrenaLux každému, kto by z neho mohol mať prospech.

Vedeli ste, že…?

Ašvaganda je známa ajurvédska bylina, ktorá sa už po stáročia používa na zmiernenie stresu, zvýšenie hladiny energie a zlepšenie koncentrácie. Ašvaganda pochádza z Indie a juhovýchodnej Ázie a jej názov v sanskrite znamená „vôňa koňa“, čo odkazuje na silnú vôňu byliny a jej účinky na zvýšenie sily. Je to adaptogén - látka, ktorá pomáha telu vyrovnať sa so stresom. Štúdie tiež ukazujú, že môže mať priaznivý vplyv na kvalitu spánku.1

„Tento produkt mi ako žene skutočne zlepšil život.“

Začiatkom roka 2021 začala Brigitte používať výživový doplnok EstroLux, aby si pomohla s niektorými príznakmi menopauzy, ktoré pociťovala v dôsledku hormonálnej nerovnováhy. Stal sa jej spoľahlivým spoločníkom: „Tento produkt mi ako žene skutočne zlepšil život.“

Vedeli ste, že…?

Zmeny hladiny estrogénu môžu spôsobiť kolísanie hmotnosti. Estradiol, forma estrogénu, je zodpovedný za reguláciu metabolizmu a telesnej hmotnosti. Fyzická aktivita je jedným z najlepších spôsobov, ako sa vyrovnať s nárastom hmotnosti spôsobeným estrogénom.2

„Vynikajúci pomer ceny a kvality“

Vďaka nášmu radu produktov na vyrovnávanie hormonálnej rovnováhy a niektorým z našich najpredávanejších produktov na chudnutie, ako sú AdipoBurn, KiloVia a KiloShred, dosiahla Brigitte vyššiu úroveň pohody a sebavedomia.

„Dúfam, že sa mi podarí zlepšiť výsledky: chcem znížiť množstvo tuku na bokoch a mať štíhlejšie ruky. Celkovo som spokojná a už sa nezdráham nosiť dvojdielne plavky.

Je to skvelý pomer ceny a kvality,“ uzatvára.

image

Získajte úžasné prínosy pre zdravie s našimi produktmi na vyrovnávanie hormónov!

Moderný životný štýl môže mať negatívny vplyv na naše zdravie a hormonálna nerovnováha postihuje milióny ľudí na celom svete. Náš prémiový rad hormonálnych doplnkov vám pomôže obnoviť rovnováhu prirodzeným spôsobom.

AdrenaLux je účinný prírodný doplnok stravy, ktorý pomáha zmierňovať stres reguláciou stresového hormónu kortizolu. S dvoma najsilnejšími rastlinnými adaptogénmi: silným extraktom z ashwagandhy (Sensoril®) a ženšenu.

EstroLux poskytuje prirodzenú detoxikáciu hormónov a pomáha obnoviť rovnováhu vďaka účinku 3 v 1 - blokuje, deaktivuje a eliminuje nadbytočný estrogén.

*Účinky používania výrobku sa môžu u jednotlivých osôb líšiť a môžu sa líšiť od účinkov opísaných na webovej stránke. Naše výrobky nie sú určené na prevenciu ani liečbu žiadnej choroby alebo závažného stavu.

ZDROJE:

1Kubala, J. (2022, January 7). 9 proven health benefits of ashwagandha. Healthline. Retrieved August 4, 2022, from https://www.healthline.com/nutrition/ashwagandha

2 MediLexicon International. (n.d.). Estrogen and weight gain: Are they linked and how to manage it. Medical News Today. Retrieved August 4, 2022, from https://www.medicalnewstoday.com/articles/321837#other-reasons-for-estrogen-imbalance

Produkty pre Vás