Boštjan: „Cítim sa ľahší a plný energie.“

Boštjan, ktorý sa vo voľnom čase venuje práci s drevom, o sebe hovorí, že je vysokej a statnej postavy.

Jeho hlavným zdravotným problémom bolo príliš veľké brucho a celkový nedostatok energie, ale Hepafar mu našťastie pomohol zmeniť situáciu.

Prečítajte si článok a zistite, ako sa mu podarilo zlepšiť svoje zdravie a pohodu!

image

„Čím som ťažší, tým ťažšie sa mi cvičí.“

Hoci Boštjan nikdy nemal problém so svojím vzhľadom, priznáva: „Vždy je čo zlepšovať.“

Obzvlášť ho trápilo, ako jeho váha ovplyvňuje jeho fyzickú aktivitu: „Veľkosť brucha mi trochu kolísala. Moja váha ovplyvnila kolená a dolnú časť tela. Čím som ťažší, tým ťažšie sa mi cvičí.

Vedeli ste, že…?

Hoci je pečeň často podceňovaná, v našom tele plní viac ako 500 životne dôležitých funkcií! To zahŕňa kľúčové úlohy pri filtrácii, trávení, metabolizme a detoxikácii, syntéze bielkovín a ukladaní vitamínov a minerálov.1

„Začal som sa cítiť menej pomalý“

Boštjanovi odporučila vyskúšať výrobky Sensilab jeho dcéra, ale hovorí, že ho ešte viac presvedčilo to, čo sa o značke dozvedel z médií.

Nakoniec sa rozhodol vyskúšať náš balíček 3-mesačný Hepafar detox pečene na detoxikáciu pečene s prípravkami Hepafar forte a Hepafar fibers.

image

Netrvalo dlho a pocítil účinky nášho skvelého detoxikačného dua: „Prvýkrát som si všimol zmenu asi po 4 až 5 týždňoch, keď som sa začal cítiť menej pomalý a mal som viac energie.

Začal som si všímať, že už nemám tak nafúknuté brucho a mám ľahší krok.“

„Cítim sa ľahší a plný energie“

Dnes Boštjan s radosťou konštatuje celkové zlepšenie svojho zdravotného stavu: „Najvýznamnejšou zmenou, ktorú som si všimol, bol pozitívny vplyv na moju celkovú pohodu. Cítim sa ľahší a plný energie.“

Ak je celá skúsenosť príjemná, je oveľa jednoduchšie dodržiavať zdravé návyky: „Chutil mi aj nápoj Hepafar fibers. Je osviežujúci a návyk mi pomáha udržiavať motiváciu.“

Vedeli ste, že…?

Pestrec mariánsky je bylina, ktorá rastie na slnečných miestach po celom svete. Extrakt z pestreca má vysoký obsah silymarínu, ktorý má antioxidačné, antivírusové a protizápalové vlastnosti. Štúdie ukazujú, že je obzvlášť užitočný pri ochrane pečene.2

Dvojitý účinok, dvojité výsledky!

Náš balíček 3-mesačný Hepafar detox pečene s prípravkami Hepafar forte a Hepafar fibers pomáha dôkladne prečistiť pečeň a zlepšiť jej funkciu.

  • Hepafar forte – superúčinné kapsuly s pestrecom mariánskym s najlepšou biologickou dostupnosťou pre silný čistiaci a ochranný účinok na pečeň.
  • Hepafar fibers – očistný nápoj s rozpustnou akáciovou vlákninou, ktorá pomáha vylučovať toxíny z tela.

Pridajte sa k tisícom spokojných zákazníkov Hepafaru v celej Európe a využite špeciálnu ponuku na 3-mesačný program ešte dnes!

*Účinky používania výrobku sa môžu u jednotlivých osôb líšiť a môžu sa líšiť od účinkov opísaných na webovej stránke. Naše výrobky nie sú určené na prevenciu ani liečbu žiadnej choroby alebo závažného stavu.

Zdroje:

1 Kingston, H. (2019, October 16). What is the function of the liver and how does it work? LetsGetChecked. Retrieved August 11, 2022, from https://www.letsgetchecked.com/articles/what-is-the-function-of-the-liver/

2 West, H. (2018, January 19). 7 science-based benefits of milk thistle. Healthline. Retrieved August 11, 2022, from https://www.healthline.com/nutrition/milk-thistle-benefits

Produkty pre Vás