Schudla som a vyhrala som!

Victoria, ako už názov napovedá, je skutočným víťazom! Victoria zvíťazila v našej súťaži aj v boji s nadbytočnými kilami.Čítajte ďalej a zistite, ako sa jej to podarilo.

image

Po rokoch boja s nadbytočnými kilami dosiahla požadované výsledky s pomocou Slimmium produktov: za 28 dní schudla 11 kilogramov a 16 cm z obvodu pása* a stala sa tak víťazom našej súťaže. Victoria je nadšená z našich produktov a hovorí nám, že chce pokračovať, kým nedosiahne požadovanú hmotnosť.

Kľúč k úspechu všetkých víťazov sa skrýva v 3 základných krokoch:

1. rozhodnutie niečo zmeniť

2. plán

3. vytrvalosť

Victoria, profesorka biotechnológie z Bukurešti, vedela, že musí urobiť zmenu v prospech zdravia, a preto riešenie prišlo do jej života v pravý čas. Victoria sa rozhodla pre svoje zdravie: „Domnievam sa, že som na začiatku svojho boja s nadbytočnými kilami, ale vybrala som si správnu cestu, keď som prišla na križovatku, na ktorej som si musel vybrať medzi tým, niečo urobiť alebo sa sťažovať a ľutovať sa. V dnešnom svete, keď je s obezitou spojené toľko nebezpečenstiev a chorôb, som sa rozhodla, že musím urobiť všetko, čo sa dá.“

„Všimla som si zmenu už po prvých dňoch“

Všetci vieme, že najťažšia časť je začiatok, ale pre Victoriu to tak nebolo. S pomocou Slimmium produktov mala viac energie a motivácie. „Všimla som si zmenu už po prvých dňoch, bola som plná energie a mohla som spať oveľa ľahšie, naozaj som jedla zdravšie a chodila som tancovať, zumbu - odporúčam!“

„Podarilo sa mi schudnúť za mesiac takmer 3 kg“*

Keď Victoria začala používať Slimmium produkty, vážila 80 kilogramov, čo je, ako nám hovorí, o 34 kilogramov viac, ako by chcela vážiť. Keď si začal všimať zmeny, nemohla tomu uveriť. „Podarilo sa mi schudnúť asi 3 kg každý týždeň poča 1 mesiaca“*. Victoria nám tiež hovorí: „Produkty Slimmium tlmili moju chuť do jedla a urýchlili môj metabolizmus. Nápoje Slimmium majú navyše osobitnú lahodnú chuť“.

image

„Každý okolo mňa […] si všimol zmeny a povzbudil ma“

Z 80 kilogramov na 69 za 28 dní!* „Každý okolo mňa si všimol zmeny a povzbudil ma a naďalej ma povzbudzoval každý deň.“

„Veľmi dobre viem, čo to znamená mať vážne problémy s hmotnosťou“

Victoria je teraz šťastná, ale pamätá si, čím si prešla „Viem veľmi dobre, čo to znamená mať vážne problémy s hmotnosťou a na čo sa ľudia okolo vás pozerajú. Mohla by som napísať knihu o úzkosti spôsobenej touto stigmou. Ak niekto hovorí, že je to jednoduché, nikdy si niečím takým neprešiel.“

„Som na začiatku cesty“

Náš víťaz je nadšený výsledkami získanými za 28 dní s produktmi Slimmium. Teraz chce ešte viac, chce pokračovať, kým nedosiahne ideálnu hmotnosť s kombináciou zdravého životného štýlu a s našimi produktmi.

Komu Victoria odporúča Slimmium produkty?

„Slimmium produkty odporúčam tým, ktorí chcú začať so zdravým životným štýlom a nájsť pomoc v boji proti priberaniu!“

*Účinky po použití produktu sa môžu líšiť u každého používateľa a môžu sa odlišovať od účinkov popísaných na webovej stránke. Naše produkty nie sú určené na prevenciu alebo liečbu akéhokoľvek ochorenia alebo vážnej choroby.

Produkty pre Vás

KOMPLETNÉ RIEŠENIE
-62%
Špeciálna cena 34,99 € Bežná cena 91,99 €
Zobraziť produkt