Simona: „Produkty fungovali aj v mojom prípade“

Simona (Rumunsko) pracuje ako ekonómka a priznáva, že po 30 rokoch jej sedavého životného štýlu a nedostatku voľného času začala veľmi priberať.

image

Vyskúšala viacero diét, ale zakaždým ju dobehol jojo efekt: schudla asi 15 kilogramov, ale potom, čo prestala nasledovať diétu, zhodené kilogramy sa vrátili späť.

Túžba vrátiť sa do svojej pôvodnej podoby a neriskovať výskyt zdravotných problémov viedla Simonu k tomu, aby pokračovala v hľadaní riešenia problému svojej nadváhy.

Riešenie našla online!

„Rozhodla som sa používať produkty Sensilab, pretože sú prírodné a na webe ma veľmi oslovili,“ píše Simona.

Počas prvého mesiaca užívala AdipoSlim a FatBurn Extreme a počas druhého mesiaca sa rozhodla užívať kombináciu: WaterOut, FatBurn, AdipoSlim a NightBurn.

„Po prvom mesiaci používania produktov som schudla 5 kilogramov.“

Simona dokázala schudnúť 5 kilogramov za 1 mesiac. „Predovšetkým som si všimla, že produkty Sensilab významne znižujú chuť do jedla,“ hovorí Simona.

V druhom mesiaci používania Simona schudla ďalšie 3 kilogramy, celkom 8 kilogramov za 2 mesiace, bez námahy a radikálnych zmien!

„Teraz sa už cítim lepšie“

Okrem chudnutia si Simona všimla aj zlepšenie metabolizmu, vyššiu odolnosť voči fyzickej námahe, viac energie počas dňa a pokojnejší spánok.

„Produkty fungovali aj v mojom prípade“

„Zistila som, že vlastnosti výrobkov a referencie sú skutočné, výrobky fungovali aj v mojom prípade!“ nadšene nám píše Simona.

Simona bude tieto výrobky naďalej používať, až kým nedosiahne vysnívanú postavu.