6 dôvodov prečo začať užívať kurkumín ešte dnes

Kurkumín sa preslávil v priebehu tisíročia z mnohých dôvodov. Taktiež známy aj ako zlaté korenie, jeho najaktívnejší komponent zo všetkých druhov, ho robí neporovnateľným víťazom, z hľadiska dodávania množstva efektívnej prírodnej podpory do nášho tela. 

image

Tu sa dozviete niektoré z výhod, ktoré tento super hrdina obsahuje –kurkumín.

1. Podporuje funkciu nervového systému

Výskum kurkumínu potvrdil, že napomáha kognitívnej funkcii. Používanie výživových doplnkov s kurkumínom podporuje pamäť, stimuluje pokoj a uspokojenie a vyrovnáva hladinu stresu. Kurkumín nie len okorení vaše jedlo, ale môže aj prispieť k pozitívnym zmenám na zdraví nášho mozgu a jeho funkicii

2. Pomáha udržiavať zdravé plúca a vyššie dýchacie cesty

Jeho úloha pri liečbe plúcnych ochorení preukázala pozitívne výsledky. Vďaka schopnosti pomôcť neutralizovať v našom tele voľné radikály a odstrániť hlieny z dýchacích ciest, kurkumín dokáže pomôcť uvolniť vykašliavanie a zlepšiť dýchanie.

3. Podporuje funkciu srdca

Užívanie kurkumínu môže priniesť dodatočnú podporu voči faktorom, spôsobujúcim kardiovaskulárne ochorenia. Aj zdraví dospelí, by mali zvážiť užívanie kurkumínových dopnkov na podporu produkcie a kvality krvého obehu. Zlepšenie arteriálneho zdravia prinášajú produkty, bohaté na biologickú dostupnosť. 

4. Povzbudzuje imunitu

Kurkumín je váš najlepší priateľ keď príde na podporu vašej imunity. Počas zosilňovania prebiehajúcich procesov, kurkumínové zložky pomáhajú optimalizovať imunitné vyváženie, ktoré je neustále kompromisované chornickým stresom, deficitom vitamínov, nekvalitným spánkom a vystavovaniu sa toxínom.

5. Pomáha udržiavať zdravú pečeň

Pečeň zohráva veľmi dôležitú úlohu v tele, premieňa živiny na zložky, ktoré telo dokáže spracovať, uchováva ich a dodáva ich v podobe zdravých buniek. Kurkumín má pozitívny efekt na tukové zásoby, zabraňuje ich hromadeniu a umožňuje ich elimináciu v pečeni.  

6. Prispieva k silným kostiam a kĺbom

Chrupavka prirodzene s pribúdajúcim vekom mizne z kĺbov, a naše kosti tak nedostávajú dostatočnú pružnosť akú potrebujú. Bolesť kĺbov a zápal sú nočná mora, ktorá najčastejšie zasahuje bedrá, kolená a prsty a prináša nám bolesť. Kurkumín môže napomáhať obnovu chrupavky, prinášať lepšiu pružnosť kostiam a vám tak dovolí navštíviť miesta kam ste chceli ísť a venovať sa aktivitámi, ktoré máte radi, hlavne bez bolesti. 

Na čo sa kurkumín viaže? 

Pri výbere, na ktorý produkt vsadiť, Avenobo Curcuma je váš najspolahlivejší výber. 1 kapsula sa rovná 20 štandartným kapsuliam 500 mg 95% kurkumínu, robí z toho produktu najspoľahlivejsí na trhu.

Revolučný prístup, pri jeho výrobe zaručuje 185 krát rýchlejšie vstrebávanie živín a zabezpečí že vaše telo dostane všetky výhody produktu. Taktiež sme pridali vitamin D3 do formuly a poistili váš organizmus o zvýšenie podpory imunitného systému. 

Produkty pre Vás