Dokonalá postava do plaviek v 5 krokoch

Teploty každým dňom stúpajú, oblečenie, ktoré nosíme, je stále ľahšie a ľahšie. Chceli by ste nosiť šortky, ktoré ste si kúpili v minulom roku, ale kvôli niekoľkým získaným kilogramom si ich nemôžete navliecť? Čo by ste povedali, keby ste mohli získať postavu bikín počas niekoľkých dní pomocou 5 jednoduchých krokov?

image

Ak sa vám podarí urobiť každodennú rutinu z týchto 5 jednoduchých pravidiel, uisťujeme vás, že požadovaných výsledkov sa dočkáte už za 14 dní:

Voda je alfa a omega pri akejkoľvek diéte

Ak ste to ešte nevedeli, voda je pri každej diétenevyhnutná. Ak je telo dostatočne hydratované, bude fungovať správne, bude sa prirodzene detoxikovať a navyše schudnete extra kilogramy.

8 hodín spánku je nevyhnutných

Niekedy sa vzdáme kvalitného spánku pre iné činnosti, ako sú: večierky, práca alebo dokonca televízia. Naše telo si za to vyberie svoju daň. Väčšinou v podobe nadbytočných kilogramov.

Vyvážená strava

Vyvážená strava je nevyhnutná. Čo to znamená? Obmedzenie konzumácie sladkostí, jednoduchých uhlohydrátov, vyprážaných potravín, spracovaných potravín a zvýšená konzumácia zeleniny, zdravých tukov a kvalitných bielkovín.

Odstráňte nadúvanie a opuchy s WaterOut XXL

Vždy pred zahájením chudnutia sa musíme uistiť, že váš lymfatický systém funguje správne a eliminuje zadržiavanú vodu. WaterOut XXL resetuje lymfatický systém, a tým vám pomôže odstrániť nadbytočnú vodu z tela a s ním aj toxíny, ktoré bránia chudnutiu. Pri WaterOut XXL bolo vedecky dokázané, že znižuje nadbytočnú vodu v tele o 27 % a pripravuje telo na zdravé chudnutie.

Zintenzívnite spaľovanie tukov pomocou FatBurn XXL

Pre podporu chudnutia a spaľovania tukov odporúčame denne konzumovať pohár FatBurn XXL. Účinné látky v tomto lahodnom nápoji stimulujú spaľovanie viac tukov, a to aj počas odpočinku alebo pri obvyklých každodenných činnostiach.

Produkty pre Vás