Keď mi kamarátka povedala o svojom špeciálnom rannom rituáli, myslela som si, že je šialená. O niekoľko týždňov neskôr som schudla 10 kíl, prekonala únavu a vrátila sa do života - vo veku 45 rokov.

image

Ak súhlasíte, zdvihnite ruku:

Bol pondelok ráno, vstala som z postele a cítila som sa vyčerpaná ako nikdy.

Pozrela som sa na seba do zrkadla a nepáčilo sa mi, čo som videla: štyridsaťpäťročná žena s nadváhou, vyčerpaná vekom a únavou, s krehkými vlasmi a hrubými vrstvami tuku na bruchu, páse a stehnách.

„Čo sa stalo, že vyzerám takto?“ Pomyslela som si.

Okrem toho, že som bola viditeľne tučná, moje telo bolo neustále unavené a slabé a ja som nechápala prečo. Keď som dosiahla štyridsiatku, mala som pocit, že celé moje telo to vzdalo. 

Všetky moje problémy - nadváha, únava, mozgová hmla, nedostatok motivácie - prišli naraz, akoby sa proti mne sprisahali. V to ráno som bola emocionálne aj fyzicky zničená a želala som si, aby som sa mohla vrátiť do svojich dvadsiatich rokov, keď bolo všetko také jednoduché.

image

Dobrý deň, volám sa Petra Kohlerová. Mám 45 rokov a v tomto článku by som sa s vami chcela podeliť o to, ako ma jedno bolestivé zistenie priviedlo k tomu, že som za pár týždňov schudla viac ako 10 kíl tuku bez drastických diét alebo intenzívneho cvičenia.

Po rokoch skúšania zbytočných diét na schudnutie a pitia miliónov káv, aby som počas dňa nezaspala, som prišla na zaujímavý objav, ktorý zo mňa urobil úplne inú ženu.

Zistila som, že takmer všetky moje zdravotné problémy - mozgová hmla, priberanie, neustála únava - pramenia z jedného malého prehliadaného orgánu. Tento malý orgán, čo vás pravdepodobne prekvapí, je zodpovedný za spaľovanie prebytočného tuku, podporuje náš metabolizmus a udržuje vysokú hladinu energie počas celého dňa.

Keď je však tento orgán „vypnutý“, náš metabolizmus sa spomalí, rýchlo priberáme a naša fyzická a duševná energia prudko klesá. Podľa terapeutky mojej kamarátky má tento problém viac ako 20 % žien a 60 % z nich o tom nevie!

Našťastie som objavila jednoduché riešenie, ktoré môže každý ráno robiť každý, aby sa znovu aktivoval tento spiaci malý orgán a naštartoval náš metabolizmus v každom veku. Keď som prvýkrát počula o tomto zdravotnom tipe, bola som veľmi skeptická, pretože som už vyskúšala veľa vecí bez väčšieho úspechu.

Ale po niekoľkých týždňoch každodenného vykonávania tohto rituálu som si všimla skutočný nárast energie a prirodzene som začala lepšie chudnúť. Vďaka tomuto návyku som schudla viac ako 10 kíl tuku a s hrdosťou môžem povedať, že sa teraz cítim živšia, silnejšia a sústredenejšia ako pred niekoľkými rokmi.

Ak to tak dobre fungovalo u mňa, verím, že to môže pomôcť aj iným ženám, ktoré sa cítia unavené z nadváhy, vyčerpané a bez motivácie. Zvyk, o ktorý sa s vami teraz podelím, možno pre vás nie je vhodný, ale možno áno. Ale určite to stojí za preskúmanie, verte mi.

Deň, keď som si uvedomila, že sa musím vrátiť k svojmu životu

image

Sama seba by som označila za obyčajnú ženu. Mám skvelú prácu, skvelého manžela a dve dcéry, ktoré milujem nadovšetko. Mám všetko, čo potrebujem, aby som bola šťastná.


Napriek tomu sa z času na čas ozve nepríjemný hlas, ktorý mi hovorí, že som príliš tučná, lenivá a nie dosť zdravá. Ten hlas nenávidím, ale viem, že hovorí pravdu.


Až do tridsiatky som bola v najlepšej forme: ploché brucho, skvelá pleť, vyžarovala som energiu - bez toho, aby som sa príliš snažila.


Ale po narodení mojej druhej dcéry Emilie sa niečo zmenilo. Kilá sa mi začali hromadiť všade na tele a nemohla som sa zbaviť prebytočného tuku, nech som sa snažila akokoľvek.

Zároveň mi došla energia. Od chvíle, keď som sa zobudila, až do chvíle, keď som išla spať, som sa cítila vyčerpaná. Jediné, čo ma udržiavalo pri vedomí, boli nespočetné šálky kávy, ktoré som si každý deň liala do hrdla.


Cítila som sa uväznená v začarovanom kruhu priberania, lenivosti a vyčerpania: tučnota a lenivosť ma privádzali do depresie, čo ma viedlo k tomu, že som jedla viac jedla, ktoré som nemala jesť, čo ma robilo ešte tučnejšou a depresívnejšou.


V niektorých dňoch sa mi podarilo zostať pozitívne naladená a pozerať sa na svetlé stránky života: na moju vášeň pre prírodu a záhradkárčenie a na moju krásnu rodinu.


Ale keď som sa v pondelok ráno zobudila a išla do práce, v zrkadle som videla len toto: vyčerpanú ženu s desiatimi kilogramami nadbytočného tuku, nevýraznou pleťou a vlasmi a úplným nedostatkom pevnej vôle.


V ten pochmúrny deň som sa rozhodla, že už toho mám dosť. Musela som niečo urobiť, aby som zmenila svoj život.

Prečo sú riešenia na chudnutie nanič: bolestivá pravda, ktorú pred vami výrobcovia diét skrývajú

image

Ak sa snažíte schudnúť, viete rovnako dobre ako ja, že na internete sú k dispozícii stovky takzvaných „zázračných riešení“.


Sľubujú, že za dva týždne schudnete 20 kíl, pričom budete každý deň jesť chutné jedlá a nebudete musieť chodiť do posilňovne.


Netreba dodávať, že väčšina týchto „riešení“ nefunguje a ja som prvou obeťou týchto nehoráznych lží. Vyskúšala som desiatky populárnych riešení na odbúranie tuku a zlepšenie zdravia.


Vyskúšala som keto, vegánsku, nízkosacharidovú, Dukanovu a Atkinsovu diétu a mnoho ďalších. Začala som behať trikrát týždenne a vynechávať jedlá pomocou prerušovaného pôstu, aby som znížila svoj kalorický príjem pomocou aplikácie na sledovanie.


Ale zakaždým to bolo rovnaké: v priebehu 2-3 týždňov som schudla niekoľko kíl, ale v nasledujúcich týždňoch som opäť pribrala. Známy jojo efekt, o ktorom všetci hovoria a ktorý ste pravdepodobne zažili aj vy.


Veľkým problémom týchto diét a riešení na chudnutie je, že nie sú určené na dlhodobé udržanie. Po čase sa vaše telo nabaží drastického obmedzovania jedla a potrestá vás silnými chuťami.

V mojom prípade sa po niekoľkých týždňoch prísnej diéty začali objavovať neodolateľné chute na jedlo. Čo je horšie: trpela som nevoľnosťou a bolesťami hlavy, cítila som sa slabá a úprimne povedané, vôbec som sa necítila šťastnejšia, práve naopak.


Takže áno, je možné krátkodobo schudnúť pomocou riešení na chudnutie, ktoré nám výrobcovia predávajú. Väčšina z týchto produktov vám však neumožní získať štíhle telo a zároveň zostať zdraví, plní energie a vitality - čo je to, čo nakoniec všetci chceme.


Aký zmysel má schudnúť 15 kíl, keď ste slabí a v depresii? Nedáva to zmysel.


Jedného dňa, keď som sa zdôverila so svojimi frustráciami kamarátke, ktorú som stretla na joge, som sa dozvedela niečo naozaj zvláštne.


Niečo, čo sa ukázalo byť kľúčom k úspechu pri zlepšovaní môjho zdravia a čo by mohlo veľmi dobre zlepšiť aj vaše zdravie. Ak vám to, čo vám teraz poviem, znie zvláštne, verte mi, je to úplne normálne.

Zistila som, že takmer všetky moje zdravotné problémy súvisia s týmto malým prehliadaným orgánom

image

Kamarátka z jógy mi vysvetlila, že ešte nedávno bola tiež neustále unavená, lenivá a mala nadváhu. „Ako si sa dostala z tohto začarovaného kruhu?“ Spýtala som sa.


Odpovedala:


„Navštívila som terapeutku pre ženské zdravie. Povedala mi, že všetky tieto problémy - nadváha, únava, depresia, vyhorenie - sú často spôsobené jediným, veľmi častým problémom. Je to málo známy problém, ktorý postihuje približne jednu z piatich žien, ale viac ako polovica z nich o svojom stave ani nevie. Odborníci to nazývajú „pomalá štítna žľaza“.“


Keď to povedala, zdvihla som obočie.


„Viem, že je to zvláštne, ale keď pochopíme, ako štítna žľaza funguje, pochopíme, prečo sa všetky tieto problémy vyskytujú v rovnakom čase. Štítna žľaza je v podstate malá žľaza umiestnená v hrdle, ktorá je zodpovedná za reguláciu metabolizmu.

Keď žľaza pracuje dobre, produkuje dôležité hormóny podporujúce metabolizmus, ktoré nám pomáhajú rýchlejšie spaľovať kalórie, udržiavať vysokú hladinu energie a zostať silnejší a zdravší.


Keď je však štítna žľaza pomalá, metabolizmus sa spomaľuje, telo spaľuje kalórie menej efektívne (vďaka čomu rýchlejšie priberáme), znižuje sa výkonnosť nášho mozgu a cítime sa čoraz viac unavení. Ak máš problémy s chudnutím, si neustále unavená a máš problémy so sústredením, je pravdepodobné, že máš spomalenú štítnu žľazu, rovnako ako ja,“ vysvetlila.

Nikdy predtým som nepočula o „pomalej štítnej žľaze“. Nechápala som, ako môže mať taký malý orgán taký významný vplyv na naše zdravie. Ale pretože som chcela vedieť viac, spýtala som sa jej, ako svoj problém so spomalenou štítnou žľazou vyriešila.


„Presne takú otázku som položila svojej terapeutke. Povedala mi, že kľúčom k vysoko funkčnej štítnej žľaze je dodávať jej dve základné zložky na tvorbu metabolických hormónov: jód a L-tyrozín.


Tieto dve zložky sú ako stavebné kamene dôležitých hormónov, ktoré vylučuje štítna žľaza. Keď je týchto zložiek dostatok, naša štítna žľaza produkuje veľa týchto hormónov, náš metabolizmus sa zrýchľuje a my môžeme spaľovať tuk oveľa rýchlejšie.


Keď naša štítna žľaza nemá dostatok jódu a L-tyrozínu, je pomalá a celý náš organizmus sa spomaľuje. Dôsledok? Hromadí sa nám tuk, cítime sa unavení, slabí, bez motivácie atď.“

Potom mi vysvetlila, ako sa jej podarilo naštartovať metabolizmus pomocou bylinného prípravku, ktorý jej odporučila terapeutka

image

„Chceš mi povedať, že všetky moje problémy sa vyriešia, keď budem užívať tieto dve zložky?“ Opýtala som sa skepticky.


„No, nie je to také jednoduché,“ povedala.


„Po prvé, je dôležité, aby tieto dve zložky pochádzali z prírodných zdrojov, napríklad z rastlín. Po druhé, štúdie ukázali, že je dôležité, aby obsahovali aj ďalšiu zložku, ktorá podporuje vstrebávanie prirodzeného jódu štítnou žľazou. Jednou z najúčinnejších prírodných zložiek na tento účel je podľa mojej terapeutky živica z myrhovníka guggul.“


„A ako tieto zložky získavaš?“


„Moja terapeutka mi odporučila prírodný produkt ThyroLux, ktorý je špeciálne určený na podporu pomalej činnosti štítnej žľazy. Tento nemecký výrobok obsahuje tieto tri zložky - jód, L-tyrozín a guggulovú živicu - v optimálnom množstve na podporu funkcie štítnej žľazy a prirodzené zrýchlenie metabolizmu.“


„Už 3 mesiace ho užívam každé ráno a nikdy som tak rýchlo nespaľovala tuk. Cítim, že môj metabolizmus je oveľa rýchlejší - mám viac energie, moje vlasy sú zdravšie a už nemám náhle chute na jedlo. Skrátka, mám pocit, že mám zdravšie a pevnejšie telo. A ako vidíš, má to celkom dobrý vplyv na moju náladu!“


Keď mi to povedala, bola som zvedavá, či sa o tom dozviem viac. Viem, že moja kamarátka sa veľmi snažila dostať do špičkovej formy, a ak to fungovalo u nej, možno by to mohlo fungovať aj u mňa.


Pozrela som si webovú stránku spoločnosti Sensilab, ktorá vyrába ThyroLux, a videla som, že má vynikajúce recenzie a milióny zákazníkov.


Nie je to prvýkrát, čo som takýto výrobok testovala, ale rozhodla som sa ho zo zvedavosti vyskúšať. Výrobok ponúka aj záruku vrátenia peňazí, takže som si povedala: v najhoršom prípade, ak to nebude fungovať, dostanem svoje peniaze späť.


Moja kamarátka mi povedala, že pre dosiahnutie najlepších výsledkov je vhodné užívať ThyroLux tri mesiace. Tak som si vybrala ich mesačné predplatné, ktoré ponúka balenie ThyroLuxu s 50% zľavou. Produkt som dostala za niekoľko dní.

Tento produkt som začala užívať každé ráno po raňajkách. A musím povedať, že výsledky boli prekvapujúce, v dobrom slova zmysle.

Môžem úprimne povedať, že som vďaka tomuto produktu získala späť svoj život

Aký je teda môj názor na tento produkt?

image

Budem úprimná: v prvých dňoch sa toho veľa nestalo. Nezaznamenala som žiadne zvláštne účinky. Ale po týždni som si začala všímať skutočný rozdiel.

Najprv som si všimla, že mám oveľa viac energie ako zvyčajne. Aj bez kávy som bola oveľa menej unavená, ako som očakávala, a moja produktivita v práci sa zvýšila. Samozrejme, niekedy som unavená, najmä keď málo spím.

Ale po užívaní tohto produktu by som povedala, že mám väčšinu času dobrú úroveň energie. Druhá vec, ktorú som si všimla, je, že moja náhla chuť na nezdravé jedlo takmer zmizla.


Menší hlad ako predtým ma prirodzene prinútil jesť zdravé a vyvážené jedlá takmer každý deň.


Po niekoľkých mesiacoch som vďaka zdravšiemu životnému štýlu a novej motivácii schudla bez toho, aby som si to uvedomila. Tiež som si všimla, že moja pleť vyzerá lepšie a moje vlasy sú zdravšie.


Na záver môžem objektívne povedať, že mi tento prírodný produkt veľmi pomohol, pretože odkedy ho užívam každé ráno, mám pocit, že som získala svoj život späť.


Nechápte ma zle: nie je to zázračný produkt, pretože chvíľu trvá, kým začne fungovať. Ale ak máte nadváhu, ste unavení, ťažkí a slabí, odporúčam vám vyskúšať tento produkt na podporu metabolizmu.


Možno to znie hlúpo, ale niekedy aj takýto malý rituál môže priniesť obrovskú zmenu do našej pohody a života. To bol môj prípad a dúfam, že bude aj váš.


S pozdravom,

Petra

Produkty pre Vás

PROTI STRESU
-50%
Špeciálna cena 26,99 € Bežná cena 53,99 €
Zobraziť produkt
HORMONÁLNA ROVNOVÁHA
-50%
Špeciálna cena 23,99 € Bežná cena 47,99 €
Zobraziť produkt