Vesna: „EstroLux zlepšil kvalitu môjho života“

Keď profesorka biológie Vesna dovŕšila 40 rokov, začala priberať a trpela zvýšenou hormonálnou nerovnováhou. Vďaka našim bylinným kapsulám na detoxikáciu hormónov Estrolux sa jej podarilo úspešne bojovať s PMS, zlepšiť trávenie a schudnúť. Prečítajte si, ako jej tieto najpredávanejšie kapsuly pomohli zlepšiť kvalitu života!

image

Vesna opisuje svoju postavu ako hruškovitú a náchylnú na priberanie, ktoré sa v poslednom čase ešte zhoršilo: „Po štyridsiatke sa kilá hromadia a je veľmi ťažké sa ich zbaviť. Začalo sa mi tiež tvoriť viac tuku na bruchu, s čím som predtým nikdy nemala problém.“

„Hormonálna nerovnováha ovplyvnila všetko“

Okrem priberania Vesna trpela nadúvaním a podráždenosťou: „Kedysi som to nejako regulovala antikoncepčnými tabletkami, ale teraz ich už nemôžem užívať kvôli trombóze.“

Tieto problémy negatívne vplývali aj na jej pohodu: „Hormonálna nerovnováha ovplyvnila všetko - moju náladu, trávenie, váhu a neschopnosť zbaviť sa nadbytočných kíl...“

Vedeli ste, že...?

Hormonálne disruptory v potravinách, pitnej vode, kozmetike a inde v našom prostredí môžu prispievať k hormonálnej nerovnováhe. Nadbytok estrogénu, známy aj ako estrogénová dominancia, môže viesť k zmenám nálady, únave, mozgovej hmle, nadúvaniu, priberaniu a celulitíde.

„Zložky sú vysoko kvalitné, prírodné a veľmi dobre kombinované“

Vesna už vyskúšala niekoľko produktov Sensilab vrátane NightBurn XXL, ImmunoBoost a Hepafar Liver Cleanse Tea a značku dobre poznala: „Mám pozitívne skúsenosti s inými produktmi Sensilab, považujem ich zložky za kvalitné, prírodné a veľmi dobre kombinované.“

Tentoraz si vybrala ďalší medzi zákazníkmi obľúbený produkt - náš hormonálny detoxikačný prípravok EstroLux. Obľúbené kapsuly obsahujú prírodné zložky, ako je medovka lekárska, chlorella a angelika čínska, ktoré pomáhajú vyrovnávať hladinu estrogénu v tele, zmierňujú podráždenosť, výkyvy nálad a predmenštruačné ťažkosti a podporujú chudnutie.

„Moja menštruácia prebehla takmer bez povšimnutia, bez príznakov spojených s PMS“

Vďaka EstroLuxu sa Vesnina pohoda rýchlo zlepšila: „Už počas prvých 2* týždňov som si všimla, že sa mi zlepšila nálada, bola som menej nafúknutá a cítila som sa ľahšia a pozitívnejšie naladená. Moja menštruácia prebehla takmer bez povšimnutia, bez príznakov spojených s PMS.

Vedeli ste, že...?

Väčšina žien niekedy v živote zažije PMS. Okrem užívania doplnkov hormonálnej rovnováhy môžete svoje telo podporiť tým, že sa vyhnete fajčeniu a alkoholu, budete sa zdravo stravovať, dostatočne spať a pravidelne cvičiť. Joga a meditácia môžu tiež pomôcť zmierniť príznaky.

Počas nasledujúcich dvoch* mesiacov Vesna zaznamenala ďalšie zlepšenie - zlepšilo sa jej trávenie, cítila sa menej podráždená a konečne sa jej podarilo schudnúť. Najdôležitejším zlepšením však bolo, že sa konečne zbavila PMS, ktorý predtým vážne zhoršoval kvalitu jej života.

Celkovo je z prípravku EstroLux nadšená: „Mám pocit, že moje hormóny sú v rovnováhe. EstroLux zlepšil kvalitu môjho života, lepšie fungujem, mám menej menštruačných problémov a darí sa mi ľahšie chudnúť.

EstroLux –pre prirodzene vyváženú hladinu estrogénu

Vďaka svojmu účinku 3 v 1 EstroLux pomáha blokovať, deaktivovať a eliminovať nadbytočný estrogén. Rastlinné zloženie poskytuje prirodzenú detoxikáciu hormónov a môže vám pomôcť obnoviť hormonálnu rovnováhu:

  • Podporuje chudnutie, najmä v oblasti bokov, stehien a zadku
  • Zmierňuje podráždenosť, výkyvy nálad a nepríjemné pocity pred menštruáciou
  • Pomáha pri relaxácii a zlepšuje spánok
  • Pomáha pri kožných problémoch súvisiacich s hormónmi

Obnovte svoju rovnováhu a začnite sa opäť cítiť sama sebou s EstroLux - teraz k dispozícii za špeciálnu cenu!

*Účinky výrobku sa môžu u jednotlivých osôb líšiť a môžu sa líšiť od účinkov opísaných na webovej stránke. Naše výrobky nie sú určené na prevenciu, liečbu alebo vyliečenie akejkoľvek choroby alebo závažného ochorenia. Je dôležité dodržiavať vyváženú stravu a zdravý životný štýl.