Václava si zlepšila zdravie vďaka ThyroLuxu

Václava pracuje ako asistentka predaja a vo voľnom čase rada varí a venuje sa turistike.

Hovorí, že keď bola mladšia, bola pomerne štíhla, ale kvôli problémom so štítnou žľazou pribrala, čo malo negatívny vplyv na jej celkový život.

image

Našťastie narazila na ThyroLux a situácia sa rýchlo zmenila k lepšiemu. Prečítajte si jej príbeh a zistite ako!

„Všetky zložky sú prírodné.

Než sa začali problémy so štítnou žľazou, cítila sa Václava oveľa lepšie: „Samozrejme, že som sa cítila lepšie, keď som bola štíhla, nedýchalo sa mi tak ťažko, mala som viac energie a cítila som sa príťažlivejšia.“

Jedného dňa uvidela na internete reklamu na Sensilab a rozhodla sa výrobky vyskúšať: „Najviac ma zaujali prírodné zložky.

ThyroLux sa rýchlo stal jej obľúbeným produktom a výsledky jasne ukazujú prečo!

Vedeli ste, že …?

Štítna žľaza je hlavným regulátorom metabolizmu. Ak je štítna žľaza pomalá a neuvoľňuje dostatok hormónov, metabolizmus sa spomaľuje. To znamená, že vaše telo nedokáže využívať potravu na získavanie energie tak efektívne, ako by to robilo inak, čo vedie k nadbytočným kalóriám a následnému priberaniu.

„Zrazu som sa cítila menej unavená“

Po 3* mesiacoch pravidelného užívania ThyroLuxu Václava zaznamenala výrazné zlepšenie: „Zrazu som sa cítila menej unavená, prestala som sa toľko potiť a veľmi som schudla. Prestala som mať šialené chute na sladké.“

Najnovšie zdravotné prehliadky potvrdili, že sa situácia skutočne zlepšila: „Nedávno som bola na krvných testoch a lekár zistil, že moje krvné hodnoty sú úplne v norme!“

image

Vedeli ste, že…?

Až 20 % dospelých má problémy so štítnou žľazou a väčšina z nich si to ani neuvedomuje! Štatistiky ukazujú, že ženy majú až osemkrát vyššiu pravdepodobnosť ich vzniku a ich výskyt sa zvyšuje s vekom. V prevažnej väčšine prípadov je funkcia štítnej žľazy spomalená. Ľudia s pomalou štítnou žľazou často pociťujú únavu, neustály chlad, nadmerné priberanie, mozgovú hmlu, pomalé trávenie, lámavé vlasy, suchú pokožku a bolesti svalov.

Podpora štítnej žľazy 4 v 1: ThyroLux!

Prírodné zložky ThyroLuxu podporujú zdravie štítnej žľazy: podporujú metabolizmus a obnovujú rovnováhu v tele jemným, ale veľmi účinným spôsobom. Zloženie 4 v 1 pomáha vyrovnávať hormóny štítnej žľazy, urýchľuje chudnutie, zlepšuje koncentráciu a obnovuje zdravie vlasov a pokožky.

A to najlepšie? Je prírodný a úplne bez hormónov!

Pridajte sa k desaťtisícom zákazníkov v celej Európe a získajte svoj produkt v špeciálnej ponuke práve TERAZ! 

*Účinky používania výrobku sa môžu u jednotlivých osôb líšiť a môžu sa líšiť od účinkov opísaných na webovej stránke. Naše výrobky nie sú určené na prevenciu ani liečbu žiadnej choroby alebo závažného stavu.