Prečo sa v lete cítime opuchnuto a nafúknuto?

Zadržiavanie tekutín je pomerne častým javom, ktorý sa bohužiaľ počas leta zhoršuje. Najviac zasiahnutými časťami tela sú členky, ruky, tvár (najmä pod očami) a brucho.

image

U žien sa hladina vody mení zo dňa na deň. Ak sa postavíte na váhu a máte o 2 kilogramy viac ako včera, na vine je rozhodne voda, nie tuk. Dobrou správou je, že nadbytočná voda môže byť odstránená jednoduchšie ako tuk.

Existuje niekoľko faktorov, ktoré podporujú hromadenie vody. Príčinou môže byť niekedy nezdravá strava alebo nedostatok fyzickej aktivity, inokedy to môže byť zdravotný stav. Vo väčšine prípadov je možné zadržiavanie vody odstrániť pomocou niekoľkých jednoduchých krokov. Ak retencia pretrváva, je vhodné sa poradiť s lekárom.

Prostriedky pre odstránenie nadbytočnej vody

  • Zvýšená spotreba vody. Spotreba vody v skutočnosti znižuje zadržiavanie tekutín. Dehydratované telo je náchylnejšie na zadržiavanie tekutín. Ak je horúco, je veľmi dôležité spotrebovať 1 až 3 litre vody denne, v závislosti na prostredí a typu činnosti.

  • Zvýšenie fyzickej aktivity. Ak sedíte celý deň na stoličke alebo zotrvávate v jednej pozícii, budete mať vysokú predispozíciu k opuchnutým nohám. Tiež sa vyhnite dlhodobému skríženiu nôh. Tento zvyk je škodlivý pre krvný obeh v nohách. Fyzickou aktivitou zintenzívňujeme srdcový rytmus a krvný obeh, čo tiež stimuluje aktivitu lymfatického systému, a tým aj vylučovanie nadbytočných tekutín.

  • Spotreba menšieho množstva soli. Soľ hrá dôležitú rolu pri zdravom stravovaní, ale ak máte vo zvyku jesť pravidelne spracované alebo rýchle občerstvenie, pravdepodobne konzumujete príliš veľa soli. Odporúčame nahradiť nadbytočnú soľ rôznym korením a bylinkami.

  • Jedzte menej sacharidov. Medzi potraviny bohaté na uhlohydráty patria sladkosti, chlieb, cestoviny, ryža, zemiaky, cereálie, sladké nápoje, atď. Nadmerná spotreba inzulínustimuluje zadržiavanie vody.

  • Konzumujte prírodné čaje a potravinové doplnky, ktoré stimulujú vylučovanie nadbytočnej vody z tela. Sensilab odporúča efektívny a vedecky overený produkt, ktorý funguje, a ktorý pomohol tisícom užívateľov: WaterOut XXL 

Ako vám pomôže WaterOut XXL?

  • Odstraňuje nadbytočnú vodu z tela a po niekoľkých dňoch viditeľne zoštíhľuje

  • Zmierňuje opuchy končatín a tváre

  • Odstraňuje pocit nadúvania

  • Účinky sú viditeľné už po týždni užívania

  • Prispieva k detoxikácii

Produkty pre Vás

KOMPLETNÉ RIEŠENIE
-62%
Špeciálna cena 34,99 € Bežná cena 91,99 €
Zobraziť produkt