Avenobo Kurkuma: ako bežná kurkuma, ale 185-krát účinnejšia!

O čom si odborníci na výživu myslia, že je najlepšou superpotravinou? Väčšina by pravdepodobne odporúčala kurkumu. Kurkuma bohužiaľ nie je dostatočne účinná ako korenie a nie všetky kapsuly s kurkumou sú dostatočne silné. Existujú však kapsuly s kurkumou v tekutej forme, ktoré poskytujú vynikajúce vstrebávanie, a tým aj všetky úžasné výhody tohto zázračného korenia!

image

Existuje veľa tvrdení o účinku kurkumínu na zdravie, hlavnej účinnej látke kurkumy. Pretože toto prastaré zlaté korenie poskytuje množstvo výhod pre zdravé telo aj myseľ, používa sa už tisíce rokov na rôzne terapeutické účely. Kurkuma sa dnes používa pre gastronómiu, zdravie a krásu.

Aby ste však čo najlepšie využili všetky jej výhody, musíte kurkumu brať v správnej forme!

V čom je háčik?

Bohužiaľ, iba malé množstvo kurkumínu sa absorbuje do buniek. To znamená, že kurkuma vo forme korenia alebo dokonca doplnku výživy nemusí poskytovať všetky zdravotné výhody a väčšina sa vylučuje z tela.

Samotná biologická dostupnosť kurkumínu je veľmi nízka. To znamená, že naše telá nemôžu plne využívať pozitívne výhody kurkumínu. Pomocou doplnkov výživy sa však môže zvýšiť absorpčná kapacita kurkumínu.

Ktoré doplnky výživy poskytujú dostatočnú silu kurkumínu?

Aby ste mohli pocítiť množstvo výhod tejto superpotraviny na vašom zdraví, je dôležité siahnuť po doplnkoch výživy s vysokou biologickou dostupnosťou.

Väčšina doplnkov výživy používa na zvýšenie biologickej dostupnosti buď piperín (extrakt z čierneho korenia), alebo éterické oleje z kurkumy. Týmto spôsobom je možné dosiahnuť väčšiu biologickú dostupnosť, a to o 20 alebo o 7-krát. Existujú však kurkumové kapsuly, ktoré majú 185-krát lepšiu biologickú dostupnosť!

Po mnohých rozsiahlych štúdiách sme vyvinuli úplne nový prístup pre zlepšenie biologickej dostupnosti kurkumínu. Premenou kurkumínu na tekutú micelárnu formu je zaručená najlepšia možná absorpčná kapacita! To umožňuje Avenobo Kurkume efektívnejšie sa dostať do krvi.

Je rozdiel skutočne taký veľký?

Rozdiel medzi kapsulami Avenobo Kurkumy a podobnými výrobkami na trhu nie je len veľký - je obrovský!

Najmodernejšia klinická štúdia Nemeckého ministerstva školstva a výskumu potvrdzuje, že Avenobo Kurkuma185-krát väčšiu biologickú dostupnosť ako bežné doplnky kurkumy a je 20-krát lepšia ako mikronizovaná forma.

Avenobo Kurkuma je v skutočnosti taká účinná, že sila jednej kapsuly sa rovná sile 20 obyčajných kapsúl s 80 % kurkumínu.

To však nie je všetko! Tento inovatívny doplnok výživy je stále účinný aj po 24 hodinách (nameralo sa 75-krát viac kurkumínu v porovnaní s testovanými osobami, ktoré užívali pravidelne kurkumín a 21-krát viac ako pri kurkumíne v mikronizovanej forme po 24 hodinách orálneho podávania).

S prísadou navyše pre väčšiu pohodu!

Aby sme vášmu telu poskytli ďalšiu podporu, pridali sme do našich kapsúl aj vitamín D3. V kombinácii s kurkumínom vitamín D zlepšuje schopnosť vstrebávania vápniku a fosforu, reguluje delenie buniek a pomáha udržiavať normálnu funkciu kostí a svalov.

Nové JA!

Vďaka osvedčeným výsledkom našich kapsúl Avenobo Kurkumy sa môžete tešiť na množstvo pozitívnych výhod:lepšie zdravie pokožky, lepšie trávenie, menej žalúdočných problémov, lepšia pamäť, menej bolestí svalov a kĺbov a menej hromadenia tukov v pečeni.

Buďte zdravší a šťastnejší iba s 1 až 2 kapsulami denne!

Produkty pre Vás

KURKUMA
-50%
Špeciálna cena 24,99 € Bežná cena 49,99 €
Zobraziť produkt