Ioana: „Za mesiac som schudla viac ako za predchádzajúcich 6 rokov diét a cvičenia dohromady!“

Volám sa Ioana. Mám sedavé zamestnanie a vo voľnom čase sa venujem cestovateľskému blogovaniu! Ešte pred pandémiou som neustále bojovala s diétou a chudnutím. Pracujem dlho a je pre mňa ťažké dodržiavať normálny stravovací režim.

image

Aby som tomu účinne pomohla, denne cvičím. Chodím do posilňovne, behám, cvičím pilates a jogu. Vyskúšala som takmer každé cvičenie. Posledných 6 rokov som sa snažila schudnúť, ale vždy som narazila na problém s chudnutím. Číslo „73 kg“ na váhe ma strašilo.*

Frustrácia ma nasledovala domov

S nedávnou pandémiou to bolo ešte ťažšie. Trávila som viac času doma a viac času pri chladničke. Jediná vec, ktorá ma uvoľňovala, bolo varenie. Takže po niekoľkých mesiacoch bol výsledok zrejmý a vážila som 75 kg.*

Šport je veľkou súčasťou môjho života

Som aktívny človek a vecou číslo jeden, ktorá mi pomohla dostať sa späť na správnu cestu, bol pravidelný pohybový režim. Ale to mi pomáhalo len do určitého bodu - číslo na váhe sa zastavilo na približne 72 alebo 73 kg.*

Riešenie som našla na Facebooku

Nakoniec bádanie na internete prinieslo výsledok... Našla som Sensilab. Vedela som, že potrebujem ešte niečo, čo by zvýšilo môj pokrok, a tak som si objednala FatBurn 2000 a AquaSlim EXTREME.

FatBurn 2000 je pre každého, kto hľadá rýchle výsledky

Po prvom vyskúšaní FatBurn 2000 som si okamžite všimla výsledky. Užila som si ho tesne pred cvičením a už za 15 minút som sa potila viac ako normálne po hodine. Je to fantastické! Pokračovala som v jeho užívaní počas celého mesiaca a môj tukový index sa znížil z 28,8 na 27,1.*

Nadúvanie a opuch rúk zmizli za 2 dni*

Vedela som, že sa mi v tkanivách zadržiava voda. Najvýraznejšie to bolo vždy, keď som zjedla niečo slané alebo v dňoch pred menštruáciou. Preto nie je divu, že AquaSlim EXTREME sa stal mojím každodenným spoločníkom! Pomohol mi znížiť nadúvanie, ale jeho každodenné pitie mi pomohlo aj udržať hydratáciu! Po 2 týždňoch sa môj obvod pása zmenšil z 86 cm na 78 cm.* Je jasné, že AquaSlim a ja sme si boli súdení!

Nadváha sa pomaly, ale isto rozplývala

Som veľká milovníčka kávy a oceňujem najmä jej arómu, preto ma Skinnyccinopriťahovalo. Odporúčam ho všetkým, ktorí majú vždy chuť na druhú šálku kávy, ale radi by sa vyhli kalóriám navyše - jedna šálka má len 8 kalórií! Okrem toho vám pomôže aj schudnúť. Mám ho rada najmä v horúcich dňoch so studeným mliekom, priamo z chladničky.

Som oveľa sebavedomejšia a viem, že sa mi podarí dosiahnuť svoje ciele

Vďaka týmto výrobkom mám teraz s váhou v kúpeľni opäť priateľské vzťahy. Na konci mesiaca ukázala 69,9 kg!* Cítim sa oveľa sebavedomejšie. V používaní doplnkov Sensilab budem určite pokračovať aj počas leta, najmä preto, že sú také pohodlné a ľahko sa berú na cesty!

*Účinky výrobku sa môžu u jednotlivých osôb líšiť a môžu sa líšiť od účinkov opísaných na webovej stránke. Naše výrobky nie sú určené na prevenciu, liečbu alebo vyliečenie akejkoľvek choroby alebo závažného ochorenia. Dôležité je udržiavať vyváženú stravu a zdravý životný štýl.

Produkty pre Vás

SPAĽOVAČ TUKU
-69%
Špeciálna cena 19,99 € Bežná cena 64,99 €
Zobraziť produkt
KOMPLETNÉ RIEŠENIE
-62%
Špeciálna cena 34,99 € Bežná cena 91,99 €
Zobraziť produkt