Francesco: „Moje trávenie sa zlepšilo, zbavil som sa nadúvania a schudol som“

Francesco, fyzioterapeut pracujúci v nemocnici, si nedávno začal uvedomovať, že kvôli obmedzeniam počas lockownu priberá na váhe.

image

Hoci Francesco opisuje svoju postavu ako normálnu, skôr svalnatú, zatvorenie fitnescentra počas lockdownu sa podpísalo na jeho kondícii a celkovej pohode; Francesco začal bojovať aj so svojím sebavedomím a uvedomil si, že sa cíti nepríjemne vo svojom vlastnom tele. 

Spočiatku skeptický...

O čaji a kapsulách Hepafar sa dozvedel prostredníctvom reklamy na Facebooku: „Spočiatku som bol skeptický. Zaujal ma obal, zdal sa mi pútavý. Pri čítaní zloženia som sa nechal úplne presvedčiť.“

Francesco teraz už šesť mesiacov užíva čaj na očistu pečene Hepafar Liver Cleanse Tea a kapsule Hepafar Forte a s radosťou konštatuje, že situácia sa veľmi zlepšila. 

„Prvé zmeny sa objavili už po 3 mesiacoch!

„Moje trávenie sa zlepšilo, zbavil som sa nadúvania a schudol som. Okrem toho sa mi zlepšil spánok, takže sa ráno cítim oddýchnutý, a skvelé je aj to, že mi je všetko moje oblečenie, ktoré mi predtým bolo tesné, konečne znova dobré.“

Všetko závisí od našej pečene

Nedostatok pohybu, ako to bolo v prípade Francesca, ako aj stres, ťažké jedlá a alkohol sú len niektoré z faktorov, ktoré nadmerne zaťažujú našu pečeň. A keďže preťažená pečeň nebolí, nič s tým nerobíme! Inými slovami: preventívna starostlivosť je nevyhnutná!

Pečeň má viac ako 500 kľúčových funkcií, preto má určite zmysel dobre ju chrániť! 

„S týmito doplnkami budem absolútne pokračovať!“

Na otázku, ako tieto výrobky zmenili jeho život, Francesco odpovedá: „Výrazne mi zlepšili život. Naozaj ich odporúčam!“

Na základe štúdií spoločnosti Sensilab a recenzií zákazníkov môžete aj vy očakávať, že produkty Hepafar prečistia vaše telo, zlepšia hladinu energie, vyplavia toxíny a revitalizujú vašu pečeň.

Naša čajová zmes s prírodnými zložkami je šetrným pomocníkom pečene; pestrec mariánsky, zelený čaj, koreň lopúcha a púpava sú dokonalou kombináciou zložiek v boji proti nadúvaniu, prebytočnému tuku, nízkej hladine energie a hmotnosti v okolí žalúdka. 

10-krát biologicky dostupnejší ako podobné produkty 

A pokiaľ ide o Hepafar Forte, bolo dokonca vedecky dokázané, že je 10-krát biologicky dostupnejší ako podobné produkty! Obsahuje fosfokomplexný silybín, patentovanú formu silybínu z pestreca mariánskeho, ktorá umožňuje našej pečeni využiť pestrec mariánsky až 10-krát efektívnejšie. 

Ak k tomu pridáte artičok, vitamín E a extrakt z čierneho korenia s 95 % piperínu, ste na najlepšej ceste k udržaniu zdravej funkcie pečene. 

Chýba vám vaše staré ja? 

Ak máte pocit, že je najvyšší čas opäť sa cítiť ako predtým a zdravšie, prečo nezačať ešte dnes s našimi revolučnými prípravkami? 

Navyše, každý zákazník dostane darček - elektronickú knihu od Sensilabu, ktorá je plná zdraviu prospešných tipov, výživových rád a chutných receptov, aby ste mohli k zlepšeniu seba samého pristupovať komplexne. 

Získajte celý balíček ešte teraz, s úžasnou zľavou!

*Účinky produktu sa môžu u jednotlivých osôb líšiť a môžu sa líšiť od účinkov opísaných na webovej stránke.

Produkty pre Vás

DETOXIKÁCIA A OCHRANA PEČENE
-59%
Špeciálna cena 33,99 € Bežná cena 81,99 €
Zobraziť produkt