Hormóny, ktoré znemožňujú chudnutie

Najaktívnejšími hormónmi, ktoré pôsobia ako „blokátory“ procesu chudnutia, sú estrogény a hormóny štítnej žľazy.

image

Tieto 2 hormóny môžu spomaliť alebo dokonca blokovať proces spaľovania tukov. Výsledok? Tuk na bruchu, rukách, stehnách alebo zadku... nevyzerá dobre. A najotravnejšou vecou je, že žiadna diéta zrejme nepomôže!

Cítite sa uväznení v tele, ktoré nespoznávate? Cítite príznaky, ktoré vás znepokojujú?

Milióny žien a mužov trpí hormonálnymi poruchami! Väčšina má príznaky ako: spomalený metabolizmus, takže bez ohľadu na to, čo jedia, sa tuk naďalej ukladá, málo energie, zlá kvalita spánku a schopnosť sústrediť sa a riešiť každodenné úlohy je znížená.

Riešenie? Regulácia hladiny hormónov! Ale ako to dosiahnuť?

Hormóny štítnej žľazy

Hormóny štítnej žľazy sú produkované štítnou žľazou, ktorá sa nachádza v oblasti krku. Hormóny štítnej žľazy sú tie, ktoré riadia metabolizmus. Ak je syntéza hormónov štítnej žľazy príliš pomalá, metabolizmus sa spomalí. Následok? Namiesto spaľovania kalórií ich telo premení na tukové zásoby. Celý deň nemusíte nič jesť ale stále nebudete chudnúť. Okrem toho budete cítiť neustálu únavu, budete trpieť neznášanlivosťou, častým prechladnutím, začnú vám vypadávať vlasy a vaša schopnosť sústrediť sa bude na najnižšej úrovni.

Regulujte hladinu hormónov štítnej žľazy s prírodným produktom bez hormónov: Thyrolux. Obsahuje účinnú kombináciu 10 vysoko kvalitných bylinných látok bez hormónov, ktoré podporujú štítnu žľazu a účinne zmierňujú príznaky.

  • vyrovnáva hladinu hormónov štítnej žľazy, pomáha pri chudnutí, zlepšuje schopnosť koncentrácie, posilňuje vlasy a nechty.
  • zrýchľuje metabolizmus a dodáva viac energie
  • stimuluje trávenie a detoxikačný proces
  • zmierňuje všetky hlavné problémy spojené s lenivou štítnou žľazou

Estrogén

Keď hladiny estrogénu nie sú vyvážené, objaví sa viac príznakov, vrátane neschopnosti schudnúť. Tuk uložený v dolnej časti brucha, v oblasti bokov, celulitída, podráždenosť..áno, toto všetko je spôsobené nerovnováhou estrogénu a bez ohľadu na to, ako veľmi a často športujete, problém nebude vyriešený. A ak tieto problémy nestačia, nerovnováha estrogénu ovplyvňuje tiež hladinu hormónov štítnej žľazy.

Regulujte hladinu estrogénu pomocou prípravku Estrolux. Prírodný produkt na báze rastlinných výťažkov, bez hormónov a sóje.

  • blokuje, deaktivuje a eliminuje prebytok estrogénu
  • stimuluje chudnutie, najmä v dolnej časti brucha a stehnách
  • znižuje výskyt výkyvov nálad
  • pomáha zlepšiť kvalitu spánku

Nenechajte si ujsť naše produkty pre hormonálnu rovnováhu a upravte hladinu hormónov prirodzene!

Produkty pre Vás