Edith: „Mám pocit, že som sa znovu narodila!”

Edith má 54 rokov a pracuje ako ošetrovateľka. Miluje svoju prácu, ale od začiatku menopauzy trpela návalmi horúčav, výkyvmi nálad, nadúvaním a zlým spánkom. Ale našla riešenie! Čítajte ďalej a dozviete sa viac.

image

Pre Edith nebolo nič jednoduché: „Prichádzala som denne o 2-3 hodiny spánku kvôli návalom horúčav, ktoré mali veľký dopad na môj každodenný život." To Edith inšpirovalo vyskúšať hormonálnu substitučnú terapiu: „Zhoršili sa mi príznaky – musela som ju po niekoľkých mesiacoch zastaviť, pretože som sa nedokázala vysporiadať s vedľajšími účinkami.

Edith objavila EstroLux

Veci pre Edith nevypadali dobre, ale jedného dňa: „Keď som prechádzala facebookové stránky, objavila som inzerát od Sensilab.” Bola to reklama na EstroLux: „Pozrela som sa na zloženie a jednotlivé ingrediencie a bola som šťastná, keď som zistila, že sú všetky prírodné. Dokonca som skontrolovala aj vašu hlavnú stránku aby som zistila, či spomenuté štúdie boli legitímne.”

„Bola som teda poriadne šokovaná!”

Okamžite si ho objednala a hneď začala s užívaním. „Na začiatku som bola trochu skeptická, ale nemala som čo stratiť. Bola som ochotná urobiť čokoľvek, aby som sa zbavila návalov horúčav a mala lepší spánok.” Onedlho si všimla ten rozdiel!

„Bola som teda poriadne šokovaná, všimla som si rozdiel už po jednom týždni! Moje návaly horúčav zmizli. Zdvihla sa mi nálada a mala som viac energie.” Dokonca aj jej manžel a rodina si všimli rozdiel, ale spočiatku bola ticho – chcela zistiť, či účinky budú pretrvávať –  a pretrvali!

EstroLux – prírodný hormonálny detox

Teraz je z nej nový človek: „EstroLux zmenil môj živoť – som šťastná! Najlepším zlepšením bol môj spánok. Konečne spím aspoň 6 hodín denne! Mám viac energie a mám pocit, že som sa znovu narodila! EstroLux užívam už 4.mesiac a určite budem pokračovať.”
Edith zdieľala toto tajomstvo s niektorými jej dobrými priateľmi, ktorí EstroLux tiež vyskúšali. Pokiaľ trpíte perimenopauzálnymi alebo menopauzálnymi príznakmi, EstroLux je presne to, čo hľadáte. Pomáha znižovať hormonálnu nerovnováhu, podporuje zdravie pečene a reprodukčných orgánov.

Produkty pre Vás

HORMONÁLNA ROVNOVÁHA
-50%
Špeciálna cena 23,99 € Bežná cena 47,99 €
Zobraziť produkt