Dosť bolo chémie! Nabehnite na čisto prírodné vitamíny.

Poradíme vám, aké vitamíny sú najvhodnejšie pre aktívnych športovcov.

image

Asi nikoho z vás nemusíme presviedčať, že pravidelný beh prospieva nášmu organizmu. Pri zvýšenej telesnej námahe je však dôležité pravidelne dopĺňať zásobu vitamínov. Ideálne je každý deň a najlepšie z čisto prírodných zdrojov.

Buďte v absolútnej pohode B-)

Poznáte to. Zabehnete svoj obvyklý okruh, dáte si rýchlu sprchu a ..., a ste úplne vyšťavení! Ak chcete po zvýšenej námahe načerpať potrebnú energiu, odporúčame vám výťažky z organicky získanej guajavy, bazalky posvätnej a extraktu z kôry citrónovníka pravého. Táto unikátna prírodná kombinácia je bohatým zdrojom vitamínov B1, B2, B3, B5, B6 a B9, ktoré sú pre aktívnych športovcov mimoriadne dôležité. Prispievajú napríklad k syntéze aminokyselín, ktoré sú kľúčové na ochranu svalov a podporujú tiež fungovanie srdca a zdravý srdcovo-cievny systém. To všetko vám teraz prináša čisto prírodný B complex od Sensilabu. Stačí málo a môžete to znova naplno rozbehnúť.

Pevné kosti, zdravé zuby, široký úsmev :-D

Každý, kto pravidelne beháva, veľmi dobre vie, že je to poriadny nápor na kosti. Tie musia byť pevné a zdravé, bez toho to skrátka nejde. Je všeobecne známe, že spevneniu kostí napomáha vápnik a vitamín D. Možno však neviete, že ideálnym zdrojom vápnika sú morské koraly, a že vitamín D je zas bohato zastúpený v šampiňónoch. Práve z týchto dvoch čisto prírodných zložiek vyrábame naše Calcium + Vitamín D. Tieto dve látky majú navyše rovnako pozitívny účinok aj na zdravé zuby. Presvedčte sa sami a každý deň budete mať dôvod na úsmev.

Poriadna sila a ochrana @:C

Vedeli ste, že šípky obsahujú až 60-krát viac vitamínu C ako citrusové ovocie? To je dôvod, prečo v Sensilabe vyrábame „céčko“ výhradne z plodov ruže šípkovej. Tento dôležitý vitamín má celý rad pozitívnych účinkov. Pôsobí napríklad proti únave a vyčerpanosti, prispieva k normálnemu fungovaniu nervového systému a v neposlednom rade je to tiež mimoriadne účinný antioxidant. Využite aj vy silu prírody na ochranu svojho organizmu. Posilníte tak svoj imunitný systém a znovu získate prirodzenú silu a vitalitu. To všetko určite oceníte nielen pri behaní.

Takže, športovci, myslite zdravo a nezabudnite na prírodné vitamíny od Sensilabu!