Dana: „EstroLux bolo presne to, čo som potrebovala!”

Dana Hasmanová je 44-ročná mamina, ktorá pracuje ako predavačka. Aj napriek tomu, že je vysoká 180 cm má postavu tvaru jablka a trápilo ju brucho a boky...

image

„Vždy som bola štíhla, ale potom ako som postupne porodila 3 deti moje hormóny ma začali znepokojovať, a dostala som sa zo 70 kg na 110 kg. Cítila som sa strašne, akokeby som to nebola ja. Bolo to hrozne frustrujúce. Hlavne pohyb začínal byť problém, všetko oblečenie mi bolo malé, musela som začať kupovať väčšie veľkosti. Stratila som sebavedomie a začala som mať aj problém chodiť medzi ľudí. Keď aj okolie začalo pouzkazovať na moju postavu, povedala som si DOSŤ!”

Pomohli jej až produkty Sensilab.

„Bohužial s každou diétou som vydržala len krátko...na ceste za zdravším telom mi pomohli až produkty Sensilab, ktoré som objavila pri hľadaní na internete, keď hľadala niečo, čo by mi pomohlo schudnúť. Produkty ma zaujali kvôli širokej ponuke, cenovej dostupnosti, ich zloženie a aj recenzie na webových stránkach a sociálnych sieťach ma presvedčili.”

EstroLux jej zmenil život

„EstroLux bol presne to, čo som potrebovala na moje problémy - zadržiavanie vody, hormonálna nerovnováha, nadváha... Zmenu som zaznamenala už po mesiaci používania, aj napriek tomu že som nejak výrazne nezmenila stravu, pohyb tiež v tej dobe nebol nejaký extra a na váhe to zrazu ukázalo o 6kg menej, čo bol pre mňa veľmi silný moment! Počas používania Estrolux sa mi život otočil o 180 stupňov, zlepšila sa mi nálada, oblečenie mi sedelo znovu, opuch z rúk zmizol, trávenie sa zlepšilo. Motivácia pokračovať bola vďaka tomu obrovská, začala som sa stravovať zdravšie, pravidelne piť viac vody, chodiť na dlhšie procházky, svet bol zrazu krajší.”

Cíti sa výborne!

„Teraz sa cítim výborne, ľahšia a kvôly hormónom som bola náladová, našťastie vďaka EstroLuxu je to preč! Idem ďalej a určite ešte vyskúšam aj ďalšie vaše produkty. Som šťastná že som objavila vašu značku, ďakujem, že vaše produkty naozaj fungujú. Konečne som to zase ja a môj život je zase o niečo lepší a zdravší.”

EstroLux - prírodné zloženie bez hormónov

Tiež vás trápi zadržiavanie vody, hormonálna nerovnováha alebo nadváha, rovnako ako Danu? Povedzte svojim problémom STOP s EstroLuxom a vyrovnajte hladinu estrogénu ešte dnes!