Ako efektívnejšie spaľovať tuk?

Pohár tohto osviežujúceho nápoja s mangovou príchuťou pred tréningom alebo po obede pomáha spaľovať tuk. Zistite, prečo!

image

Spaľovanie tuku

Určite ste už počuli o jedlách, ktoré pomáhajú spaľovať tuky. Obsahujú látky, ktoré povzbudzujú termogenézu - proces, počas ktorého telo vytvára teplo a spaľovaním tukov.

Jedna z najlepších látok, ktoré pomáhajú spaľovať tuk, je jednoznačne L-karnitín. Okrem iných aktívnych zložiek sa nachádza v nápoji FatBurn XXL, ktorý:

  • pomáha telu lepšie využívať proteíny, ktoré konzumujete, a pomáha ich tráviť.
  • bielkoviny z potravy sú základným stavebným prvkom svalov
  • lepšie využíva bielkoviny pri raste a regenerácii svalov

Starostlivo vybrané ingrediencie pre maximálny účinok

  • Extrakt z maté a guarany sú 2 účinné spaľovače, ktoré zvyšujú vnútornú teplotu tela, a tým urýchľujú spaľovanie tukov, aj keď odpočívate. Nebudete to cítiť, ale všimnete si zmenu - tuky z brušnej oblasti a bokov zmiznú skôr, ako sa nazdáte.
  • L-karnitín je nevyhnutný pre spaľovanie tukov a premenu tuku na energiu. Skonzumované tuky prenáša do bunkovej elektrárne, mitochondrií, kde ich spaľuje a využíva na energiu. FatBurn XXL obsahuje 1 000 mg Carnipure®, najčistejšieho L-karnitínu zo Švajčiarska.
  • Fibregum™ je rozpustná vláknina z akáciovej gumy, ktorá obsahuje prirodzene sa vyskytujúce polyfenoly a minerálne látky.
  • Vitamín B3 pomáha premieňať jedlo na energiu. Okrem toho má vitamín B3 výrazný vplyv na tvorbu L-karnitínu v tele - esenciálnej aminokyseliny pre efektívne spaľovanie tukov.

Všetko v jednom nápoji

Všetky tieto pozitívne vlastnosti nájdete v nápoji FatBurn XXL, ktorý pomáha spaľovať tuky rýchlejšie. Tento chutný nápoj obsahuje až 1000 mg najčistejšieho l-karnitínu na trhu (bez pridania syntetického D-karnitínu), ktorý sa vyrába vo Švajčiarsku a pomáha udržiavať vysokú hladinu energie.

Produkty pre Vás