7 originálnych tipov pre dokonalé Vianoce

Blížia sa Vianoce a kvôli tohtoročným udalostiam nie sme takí nadšení ako obvykle, ale všetci nemusíme byť ako Grinch. Možno nebudete môcť stráviť najkrajšie obdobie v roku so všetkými ľuďmi, ktorých máte radi, ale to neznamená, že Vianoce budú úplne zničené pandémiou koronavírusu.

Zatiaľ nerušte Vianoce, pripravili sme 7 originálnych tipov pre dokonalé Vianoce.

image

1. Ľudia, ktorých máte radi

Aj keď tento rok pripravujete jedlo pre menej ľudí, nemal by to byť problém!

Užívajte si spoločnosť tých, ktorí s vami budú, a zahrňte tých, ktorí s vami nemôžu byť, prostredníctvom videohovoru! Časy sa menia, ale trochu premyslite tradície a môžete zdieľať lásku a radosť bez ohľadu na vzdialenosť.

2. Zdravá vianočná večera

Zmierte sa s tým - momentálne nie sme vo forme. Prechádzka ku chladničke sa zdá byť oveľa bežnejšou ako prechádzka po parku. Prečo sa však nezačať zdravo stravovať už v tomto sviatočnom období. Môže to byť osviežujúce: tekvicová polievka, kuracie mäso alebo losos s bylinkami a citrónom, ružičkový kel glazovaný s medom a šalát s mozzarellou.

3. Vianočné zákusky

Zaslúžia si vyhradené miesto na zozname, pretože...no pretože sú to vianočné zákusky. Okrem klasiky vyskúšajte aj zdravé varianty zákuskov. Môžete si na nich trochu pochutnať, sľubujeme, že to nepovieme Ježiškovi!

4. Nápoje

Alkohol spôsobuje priberanie (a to najmä v brušnej oblasti), skúste sa namiesto toho rozhodnúť pre zdravšie verzie vašich slávnostných nápojov. Strýko Google praská vo švíkoch s nápadmi na oslňujúce nealkoholické nápoje, ako je brusnicový spritz, zázvorová limonáda, a dokonca aj zdravá horúca čokoláda - áno, počuli ste nás dobre - nezabudnite ho preto požiadať o recepty!

5. Vianočná dekorácia

Vyzdobte dom minuloročnými vianočnými ozdobami alebo hľadajte inšpiráciu a vytvorte niečo vlastnými rukami! Ručne vyrobené menu, krúžky na obrúsky, papierové snehové vločky a plávajúce sviečky sú len niekoľkými nápadmi, ktoré môžete použiť ako inšpiráciu na prípravu niečoho, vďaka čomu bude atmosféra skutočne čarovná!

6. Hudba

Hudba musí byť. Či už si myslíte alebo nie, že bez Mariah Carey či Rolničiek nie sú Vianoce, počúvajte všetko, čo vám prinesie dobrú náladu a rozjasní vaše dlhé a pochmúrne dni.

7. Fat Eliminator EXTREME

Vieme, že túžba po jedle je najhoršia, obzvlášť v tomto ročnom období, ale našťastie existuje spôsob, ako znížiť príjem kalórií bez toho, aby ste si zmenšili porcie. Úplne nová formula FatEliminator EXTREME viaže až 28 % tukov, ktoré jete, a vytvára gél, ktorý telo nedokáže stráviť ani vstrebať. Telo pre neho nemá využitie, a preto ho z tela vylúči.

Chcete obmedziť väčšinu jedla, o ktorom viete, že neprospeje vašej línii, ale napriek tomu si chcete pochutnať na niektorých zo svojich obľúbených vianočných dobrôt? Teraz môžete!

Produkty pre Vás