6 tipov na zvládanie stresu počas pandémie

Stres v dnešných časoch je obrovský. Náš život zmenilo obmedzenie medziľudských kontaktov, izolácia a neistota. Tieto zmeny je ťažké zvládnuť a spôsobujú mnohým ľuďom stres. Existujú však spôsoby, ako sa cez toto ťažké obdobie ľahšie dostať!

image

Mnohí sa boja o svoju prácu, zdravie alebo deti, nemôžu sa znovu stretnúť s priateľmi a rodinou ... Zdá sa, že tento zoznam starostí nemá konca!

Čo môžete urobiť?

Bohužiaľ nemáme čarovnú paličku, ktorá by nám mohla pomôcť vrátiť sa do normálneho života. Existuje však niekoľko dobrých spôsobov, ako úspešne zmierniť úzkosť a stres - a to nielen počas súčasnej krízy!

Je v poriadku mať obavy. Je prirodzené, že tieto ťažké okolnosti zvyšujú úzkosť. Sme v tom všetci spolu. Ale sú aj pozitívne veci.

Skúste myslieť na krásne veci vo vašom živote. Aj keď sa to zo začiatku môže javiť ako všedné, veľa malých pozitívnych vecí, ako je objatie domáceho miláčika, pozorovanie západu slnka alebo obdivovanie krás prírody, môže veľa zmeniť.

1. Trávte menej času online

Je samozrejmé, že chcete byť informovaní, ale správy si prečítajte iba raz alebo dvakrát denne a držte sa dôveryhodných a poučných zdrojov.

2. Ponúknite pomoc

Existuje mnoho spôsobov, ako môžete pomôcť staršiemu susedovi, spolupracovníkovi, členovi rodiny alebo náhodnému okoloidúcemu. Budete sa cítiť užitočne.

3. Buďte vďační

Zamerajte sa na to, čo máte radi - na všetkých ľudí a veci, za ktoré ste vďační.

4. Nadväzujte kontakty s inými ľuďmi

Zavolajte priateľovi, kolegovi alebo príbuznému; aj pohodová konverzácia dokáže zázraky. Môžete sa však poradiť aj so psychológom, ktorý vám môže pomôcť.

5. Zmeňte poradie priorít

Urobte si čas na reorganizáciu svojich priorít. Prestaňte preberať zodpovednosť za ostatných a pamätajte, aké dôležité je správne sa starať o svoju myseľ a telo. A uistite sa, že máte kvalitný spánok!

6. Používajte prírodné výživové doplnky

Okrem zdravej výživy a fyzickej aktivity môžete použiť AdrenaLux, prírodný produkt na zníženie hladiny kortizolu a účinné zníženie hladiny stresu.

AdrenaLux je silný prírodný doplnok bez hormónov s extraktom z ashwagandhy, sibírskym ženšeňom, harmančekom a vitamínom B5, ktorý účinne bojuje proti stresu.

  • znižuje celkovú hladinu stresu o 62,2 %
  • znižuje nespavosť až o 67 %
  • zmierňuje únavu a vyčerpanie
  • poskytuje až 2-krát lepšiu koncentráciu
  • pomáha zlepšiť náladu
  • poskytuje vo všeobecnosti lepšiu pohodu

*Účinky po použití produktu sa môžu líšiť u každého používateľa a môžu sa odlišovať od účinkov popísaných na webovej stránke. Naše produkty nie sú určené na prevenciu alebo liečbu akéhokoľvek ochorenia alebo vážnej choroby.

Produkty pre Vás