Prečo je predobjednávka výživových doplnkov budúcnosťou duševnej pohody?

Kúpou výživových doplnkov po jednom balení pravdepodobne nezískate ich plný účinok. Prečo? Pretože na to, aby výživové doplnky skutočne fungovali, je potrebné ich užívať dlhší čas. Takže siahnuť po nich raz za čas, keď si myslíte, že vaše telo potrebuje dodatočnú vzpruhu, nestačí. 

Subscribe for maximum benefits

Existuje však oveľa lepšia možnosť, ktorá vám uľahčí ich dlhodobé užívanie: predobjednávka výživových doplnkov. A my vám ponúkame sprievodcu, ktorý vám pomôže ušetriť veľa peňazí!

Prečo odborníci odporúčajú dlhodobé užívanie doplnkov

Dlhodobé užívanie výživových doplnkov je trvalou investíciou do vášho zdravia. Nedostatok vitamínov, hormonálna nerovnováha a iné zdravotné problémy zvyčajne nevzniknú zo dňa na deň - a ani vy ich nemôžete vyriešiť zo dňa na deň. Všetky doplnky potrebujú čas, aby začali účinkovať na bunkovej úrovni.

Je dôležité poskytnúť telu podporu prostredníctvom dlhodobého užívania, pretože niektoré živiny sú prospešné len vtedy, keď sa v tele časom vytvoria, zatiaľ čo iné sa v tele nevytvoria vôbec. Pre také to znamená, že ich pravdepodobne budete musieť dopĺňať každý deň.

Vezmite si napríklad doplnky stravy na pleť a vlasy. Zložky ako kolagén, biotín a antioxidanty podporujú pružnosť pokožky a rast vlasov, ale tieto zmeny sa zvyčajne prejavia až po niekoľkých týždňoch alebo dokonca mesiacoch. Pokožka má viacero vrstiev, ktorých obnova môže trvať dlho, a vzhľadom na prirodzený proces rastu vlasov môže trvať dlho, kým si všimnete zmenu dĺžky alebo štruktúry.

Hormonálne doplnky, napríklad tie, ktoré sú zamerané na zdravie štítnej žľazy alebo nadobličiek, si často vyžadujú nepretržité užívanie, aby sa dlhodobo udržala rovnováha. Tieto doplnky pôsobia postupne na obnovenie hormonálnej harmónie.

Niektoré vitamíny, ako napríklad vitamín D, sa odporúča užívať priebežne, najmä počas obdobia obmedzeného pobytu na slnku. Podobne môžeme siahnuť po výživových doplnkoch na posilnenie imunity, najmä v chladnejších obdobiach. Pre náš organimus je však oveľa prospešnejšie, ak ich začneme užívať v dostatočnom predstihu pred chrípkovým obdobím.

Ako dlho by ste teda mali užívať výživové doplnky? Vo všeobecnosti sa pri väčšine doplnkov stravy odborníci odporúčajú 3 až 6 mesiacov, aby sa účinky skutočne prejavili. 

Čo je to predobjednávka výživových doplnkov?

Predobjednávka výživových doplnkov vám uľahčí zaradiť zdravie a duševnú pohodu medzi priority. Znamená to, že vybrané výživové doplnky vám budú doručené presne vtedy, keď ich budete potrebovať, aby ste ich mohli užívať dôsledne. 

Keď si predobjednáte výživové doplnky, nemusíte ich vynechať ani na jeden deň a nemusíte sa obávať opätovného objednávania zakaždým, keď vám dôjdu zásoby! Ak viete, že zásielka výživových doplnkov vám príde vždy, keď ju budete potrebovať, je pravdepodobnejšie, že budete svoje doplnky užívať pravidelne.

Predobjendávka okrem toho zvyčajne ponúka ďalšie zľavy a iné výhody, čo z nej robí cenovo výhodnejšiu možnosť.

Prečo by ste si mali vybrať predobjednávku Sensilab

Ponúkame možnosť predobjednávky na všetky naše produkty, pretože nechceme, aby vám niekedy došli vaše obľúbené produkty Sensilab! 

Postarajte sa o svoje výživové potreby a vyhnite sa problémom s opätovným objednávaním výrobkov, keď vám dôjdu. Predobjednávka Sensilab navyše ponúka dodatočnú zľavu 17 %. A nemusíte sa obávať ani nákladov na dopravu - všetky objednávky v rámci predobjednávky majú dopravu zdarma.

Neprekvapia vás ani žiadne skryté náklady alebo poplatky. Cena, za ktorú ste si výrobok objednali prvýkrát, zostane rovnaká, aj keď sa cena výrobku v našom obchode časom zmení. Okrem toho vám ponúkame prednostný prístup, ak nám dôjdu zásoby.

Ako poďakovanie za vašu vernosť ponúkame ku každej opakovanej objednávke darčeky zdarma.

Vaša predobjednávka je tiež úplne bez rizika: môžete ju kedykoľvek zrušiť!

Tu sú obľúbené produkty, ktoré si naši zákazníci radi predobjednávajú!

Vyrovnajte hladinu estrogénu pomocou EstroLuxu

Ak máte problémy s priberaním, nadúvaním, celulitídou, problémami so spánkom, únavou... Možno bojujete s nadbytkom estrogénu. Náš najpredávanejší EstroLux poskytuje prirodzenú hormonálnu detoxikáciu a obnovuje vašu hormonálnu rovnováhu.

Tento produkt užívajte aspoň 3 - 4 mesiace, aby ste spozorovali prvé účinky detoxikácie vášho tela od prebytočného estrogénu, ale na podporu celkovej hormonálnej rovnováhy a pohody sa odporúča dlhodobé užívanie.

Podporte svoju štítnu žľazu pomocou ThyroLux

Naši spokojní zákazníci uvádzajú, že pravidelné užívanie ThyroLu im pomohlo vyrovnať hormóny štítnej žľazy, čo viedlo k úbytku hmotnosti, lepšej koncentrácii, silnejším vlasom a nechtom a lepšej kvalite pokožky!

Hoci ThyroLu poskytuje rýchle výsledky, vaša štítna žľaza môže potrebovať rýchlu podporu. Na dosiahnutie optimálnych výsledkov odporúčame výrobok používať najmenej 6 mesiacov.

Na podporu počas (peri)menopauzy: M-Pause!

Nedovoľte, aby hormonálna nerovnováha ovládla váš život počas (peri)menopauzy! M-Pause ponúka úľavu od návalov tepla, nočného potenia a ďalších nepríjemných príznakov.

Väčšina našich zákazníkov uvádza, že pocítili úľavu po 2 až 3 mesiacoch pravidelného užívania počas perimenopauzy alebo menopauzy, ale produkt môžete užívať tak dlho, ako dlho trvá váš prechod.

Dokonalé zloženie starostlivosti o pleť: UNDO hydrolyzovaný morský kolagén

Tento lahodný nápoj s príchuťou čučoriedok obsahuje prvotriedny kolagén a kyselinu hyalurónovú, dve kľúčové zložky, ktoré udržiavajú vašu pleť zdravú a mladistvú.

Po niekoľkých týždňoch zaznamenáte určité vypínacie účinky kolagénu, ale plný účinok sa dostaví až po 3 až 6 mesiacoch. Keďže však produkcia kolagénu v tele s pribúdajúcim vekom naďalej klesá, môžete prípravok užívať trvalo.

Produkty pre Vás

DETOX & OCHRANA PEČENE
-69%
Špeciálna cena 19,99 € Bežná cena 63,99 €
Zobraziť produkt