Dr. Brindusa Vanta: „Chcete zlepšiť svoje zdravie? Začnite sa starať o svoju pečeň. Ešte dnes.“

Vaše zdravie a pohoda závisia od toho, ako dobre funguje vaša pečeň. Tento dôležitý orgán plní viac ako 500 základných funkcií. Najznámejšia je jeho schopnosť detoxikovať telo vylučovaním toxínov a baktérií. Pečeň tiež vytvára a ukladá základné živiny, produkuje žlč na trávenie tukov, reguluje hladinu glukózy v krvi a podporuje vašu imunitu.

Dr. Brindusa Vanta odporúča Hepafar

Menej známou, ale nemenj dôležitou funkciou pečene je jej pomoc pri regulácii hladiny hormónov. Pečeň odbúrava hormóny, ako je estrogén a testosterón, a to má zásadný význam pre celkovú pohodu. Ak tieto hormóny nie sú odbúravané účinne, môže dôjsť k hormonálnej nerovnováhe, ktorá môže viesť k vážnym zdravotným problémom. 

Mimoriadne upozornenie pre dámy

Estrogén sa z tela vylučuje močom a pravidelnou stolicou prostredníctvom fázy I a II v pečeni. Pokiaľ tieto detoxikačné cesty v pečeni nefungujú správne, prebytočný estrogén sa v tele hromadí a spôsobuje bolesti, silnú menštruáciu, nízke libido, únavu, bolesti hlavy a priberanie na váhe – najmä v oblasti brucha a bokov.

Životné faktory, ktoré môžu poškodiť vašu pečeň

Medzi faktory životného štýlu, ktoré ovplyvňujú zdravie pečene, patrí chronický stres, nedostatok pohybu, nadváha, drogy a toxíny zo životného prostredia. Keď hovoríme o toxínoch v životnom prostredí, je potrebné spomenúť, že mnoho chemických látok vyskytujúcich sa v životnom prostredí sú látky narúšajúce endokrinný systém, ktoré napodobňujú pôsobenie estrogénu. Tieto chemické látky, známe tiež ako xenoestrogény,sa nachádzajú v predmetoch dennej potreby, ako sú plastové nádoby na potraviny, oblečenie a pracie prostriedky.

O HEPAFARe Forte PREMIUM

Hepafar Forte Premium je vedecky zostavený na podporu zdravia pečene a obsahuje niektoré z najlepšie preskúmaných rastlín a živín, ktoré pomáhajú detoxikovať, regenerovať a chrániť pečeň, podporujú pečeňový metabolizmus tukov a zvyšujú energiu a vitalitu.

  • Pestrec mariánsky má dlhú tradíciu v užívaní na ochranu pečene. Silymarín, jeho kľúčová účinná látka, bol skúmaný v stovkách štúdií. Podľa prehľadovej štúdie z roku 2020 má silymarín silné antioxidačné vlastnosti a môže chrániť pred poškodením pečene spojeným s ich stučnením, konzumáciou alkoholu a užívaním liekov. Okrem toho môže pestrec mariánsky zlepšovať hladinu glukózy a cholesterolu v krvi, podporovať zdravé chudnutie, posilňovať imunitný systém a bojovať proti rakovine.
  • Artičok je plný prírodných atioxidantov, ako je cynarin, kyselina chlorogenová a flavoniody. Systematický prehľad mnohých klinických štúdií z roku 2022 potvrdil, že užívanie artičoku môže prospievať zdraviu pečene a znižovať riziko vzniku stučnenia pečene. Vedci zistili, že artičokové doplnky významne zlepšujú hladiny pečeňových enzýmov ALT a AST, ktoré sa zvyšujú v prípade poškodenia pečene. Okrem ochrany zdravia pečene výskumné štúdie naznačujú, že extrakt z artičoku môže stimulovať tvorbu žlče a znižovať hladinu cholesterolu a glukózy v krvi.
  • Cholín je považovaný za základnú živinu. Je to molekula podobná vitamínu, ktorá hrá kľúčovú rolu v zdraví pečene, mozgu, srdcových svalov a nervového systému. Pečeň síce vytvára malé množstvo cholínu, ale primárnym zdrojom je strava. Mnoho ľudí však nedostáva odporúčaný denný príjem cholínu. Nedostatok cholínu je spájaný so stukovatením pečene a poškodením pečene a svalov.
  • Medzi ďalšie zložky Hepafaru Forte Premium patrí zázvor, extrakt z koreňa púpavy, zinok, selén a čierne korenie, ktoré ďalej podporujú zdravé trávenie a znižujú zápaly.

Výhody Hepafaru

Hepafar Forte Premium má vyvážené zloženie, ktoré obsahuje extrakt z artičoky, pestrec mariánsky, cholín a ďalšie kľúčové zložky podporujúce zdravie pečene a tráviaceho traktu. Hepafar Forte Premium bol navrhnutý pre maximálnu biologickú dostupnosť. Jeho inovatívne patentované zloženie obsahuje vysoko kvalitný extrakt z pestreca mariánskeho vo forme fytozómu (silybin-fosfatidylcholínový komplex) pre maximálne vstrebávanie.

Navyše obsahuje korenie a zázvor, ktoré sú známe ako látky, ktoré biologickú dostupnosť zvyšujú. Čierne korenie a zázvor pôsobia synergicky s ostatnými bylinami a výrazne zvyšujú ich vstrebávanie.

Pre koho je Hepafar Forte Premium vhodný?

Vzhľadom k nášmu modernému životnému štýlu by Hepafar Forte Premium mohla užívať väčšina ľudí. Tisíce chemických látok v životnom prostredí môžu preťažovať pečeň a spôsobovať ďalšie zdravotné problémy.

Na dosiahnutie optimálnych výsledkov zaraďte Hepafar Forte Premium do svojho každodenného režimu spolu so zdravou stravou, pravidelným cvičením, dobrými spánkovými návykmi a technikami zvládania stresu.

Dr. Brindusa Vanta

Produkty pre Vás

DETOX & OCHRANA PEČENE
-51%
Špeciálna cena 34,99 € Bežná cena 71,99 €
Zobraziť produkt