Sandra dosahuje svoje ciele s produktmi Sensilab

Sandra je milujúca babička a bývalá asistentka v lekárni. Posledných 20 rokov žije so zdravotným postihnutím, ktoré jej sťažuje fyzickú aktivitu.

Hoci bola v minulosti aktívna, posledných niekoľko rokov bojovala s priberaním a rozhodla sa, že je čas konať. Prečítajte si, ako jej naše produkty pomohli dosiahnuť jej ciele!

image

„Už som si netrúfala obliecť si plavky.“

Sandriným pôvodným cieľom bolo schudnúť 7 kg: „Pred 16 rokmi som vážila 42 kg. V minulosti moja váha veľmi kolísala; schudla som a potom som opäť pribrala. Pri váhe 65 kg som chcela vážiť 58 kg.“

Nárast hmotnosti mal negatívny vplyv na jej sebavedomie: „Celé moje telo sa zmenilo. Už som si netrúfala obliecť si plavky.“

Vedeli ste, že...?

Existuje mnoho prírodných riešení, ktoré vám v kombinácii so zdravým životným štýlom pomôžu urýchliť spaľovanie tukov. Patrí medzi ne kofeín, zelený čaj, polyfenoly (jablká, hrušky, kurkuma, špenát atď.) a probiotiká.1 Veľmi užitočné môžu byť aj výživové doplnky na báze prírodných zložiek!

„Po 1* mesiaci som začala nosiť o jednu veľkosť menšie nohavice.“

„Keď som si prečítala o účinkoch vašich produktov na chudnutie, povedala som si, prečo to nevyskúšať?“

Sandrapoužila naše produkty Fat Out! Thermo Burn, NightBurn XXL, KiloVia a Metabolism Boost. Prvýkrát si ich objednala v novembri minulého roka.

„Po 1* mesiaci som začala nosiť o jednu veľkosť menšie nohavice.“

Z veľkosti 44 na veľkosť 38

Sandra hovorí, že pocítila ľahkosť a zmizol jej brušný tuk, čo jej zvýšilo sebavedomie. Z veľkosti 44 sa dostala na veľkosť 38*!

image

Hoci Sandra ešte nie je úplne na konci, je so svojím pokrokom spokojná: „S úbytkom hmotnosti som spokojná, ale ešte mi zostáva zhodiť niekoľko kíl.“

Konečné hodnotenie? „Jednoduché používanie, produkty mám blízko postele, aby som ich mohla užívať pred a po jedle. Ich užívanie zmenilo moje zmýšľanie.“

2 prémiové produkty na 24-hodinové chudnutie

Sandra tiež používala dva z našich najpredávanejších produktov na spaľovanie tukov, Fat Out! Thermo BurnNightBurn XXL.

  • Kapsuly Fat Out! Thermo Burn obsahujú vysokokvalitný L-karnitín a pomáhajú urýchliť spaľovanie tukov, znížiť chuť na jedlo a zvýšiť hladinu energie.
  • Pohár nápoja NightBurn XXL pred spaním pomôže urýchliť nočné spaľovanie tukov, znížiť večerné návaly hladu a zlepšiť spánok.

Pridajte sa k Sandre a ďalším spokojným zákazníkom Sensilab a získajte tieto produkty v špeciálnej ponuke!

*Účinky používania výrobku sa môžu u jednotlivých osôb líšiť a môžu sa líšiť od účinkov opísaných na webovej stránke. Naše výrobky nie sú určené na prevenciu ani liečbu žiadnej choroby alebo závažného stavu.

ZDROJE:

1 MediLexicon International. (n.d.). Natural fat burners: Foods, supplements, and more. Medical News Today. Retrieved August 1, 2022, from https://www.medicalnewstoday.com/articles/324200