Kateřina: „Pozrieť sa do zrkadla a cítiť sa hrdá je ten najlepší pocit!“

Kateřina z Českej republiky pracuje ako bezpečnostná pracovníčka. Svoju postavu označuje za hruškovitú a s váhou bojuje od detstva.

V minulosti vyskúšala niekoľko diét a úspešne sa jej podarilo zmeniť svoju postavu, ale nikdy nenašla spôsob, ako si udržať svoju požadovanú hmotnosť. Vďaka produktom Sensilab sa jej konečne podarilo nájsť ideálny denný režim a dosiahnuť výsledky, ktoré chcela! 

Chcete vedieť, ako to dokázala? Prečítajte si, ako sa Kateřine podarilo schudnúť a udržať si výsledky.  

image

Riešenie našla online 

„Sensilab bola vlastne náhoda. Keď som hľadala riešenie na zlepšenie svojho metabolizmu, náhodou som medzi množstvom drahších výrobkov narazila na Sensilab. Najviac ma presvedčilo to, že bol cenovo dostupný.“

„Už niekoľko rokov používam Vitamín C, Vitamín D and Essentials Vegánske Omega-3 od Sensilabu a v posledných mesiacoch som začala používať aj Metabolism Boost. Všimla som si, že veľmi pekne spolupracuje s mojou súčasnou stravou a urýchľuje moje trávenie. A pravidelné užívanie výrobku s vitamínom C mi pomohlo zlepšiť imunitný systém, pretože som si všimla, že som menej často prechladla.

image

Vedeli ste, že...?

• Keď hovoríme o metabolizme, hovoríme o množstve energie (kalórií), ktoré telo spotrebuje na udržanie základných životných funkcií. S pribúdajúcim vekom sa náš metabolizmus spomaľuje, takže naše telo potrebuje čoraz menej kalórií. A aké sú dôsledky? Pribúdajúce kilá a hromadiaci sa tuk.

• V dôsledku nižšej hladiny testosterónu a menšieho množstva svalovej hmoty môže byť metabolizmus žien takmer dvakrát pomalší ako u mužov.

„Na Sensilabe sa mi páči, že nemusíte kupovať nové produkty zakaždým, keď vám dôjdu, a namiesto toho si ich môžete predobjednať.“

Áno, čítate správne. Pravidelná predobjednávka vám uľahčuje udržiavanie stálych zásob, takže vám nikdy nedôjdu vaše obľúbené výrobky. Pri predobjednávke získate aj extra zľavu

Kateřina sa tiež rozhodla pre predobjednávku a túto možnosť miluje: „Na Sensilabe sa mi páči, že nemusíte kupovať nové výrobky zakaždým, keď vám dôjdu, a namiesto toho si ich môžete predobjednať, čo znamená, že vám každý mesiac pošlú výrobky, ktoré chcete. Sensilab je naozaj skvelý a odporúčam ho každému!“

image

Povedzte nie nadbytočným kilogramom a zlepšite svoj metabolizmus pomocou Metabolism Boost

Mnohí ľudia trávia viac ako 8 hodín denne za počítačom a potom sedia doma pred televízorom. To má zlý vplyv na náš metabolizmus. Pomalý metabolizmus má za následok aj hromadenie tuku na tých najmenej žiaducich miestach. Riešenie: zrýchlite svoj metabolizmus pomocou Metabolism Boost - účinného prostriedku na chudnutie. Metabolism Boost zrýchľuje metabolizmus, stimuluje spaľovanie tukov a zabraňuje ich vstrebávaniu s účinkom 3 v 1, čím vám pomôže schudnúť nielen ľahšie, ale aj zdravšie! 

Ako Metabolism Boost funguje?

  • Obsahuje hnedé morské riasy bohaté na jód, ktorý urýchľuje metabolizmus.
  • Zabraňuje vstrebávaniu tukov.
  • Stimuluje spaľovanie tukov. 

Vyskúšajte teraz Metabolism Boost a rozlúčte sa s pomalým metabolizmom a nadváhou. Pridajte sa ku Kateřine a mnohým ďalším spokojným zákazníkom po celej Európe.