Christele našla rovnováhu

Christele, tvrdo pracujúca matka troch detí, rada relaxuje na prechádzkach v prírode s priateľmi a deťmi a vášnivo fotografuje. Kvôli svojmu zaneprázdnenému a sedavému spôsobu života však pociťuje nedostatok energie. Potrebovala zmenu... Prečítajte si, čo našla!

image

Pri hľadaní riešenia svojich problémov a pomoci pri obnovení životnej rovnováhy sa obrátila na internet a tam našla ThyroLux.

„Vrátilo sa mi veľa energie!“

Vysokokvalitné zložky, skutočnosť, že výrobok neobsahuje hormóny, a dobrý pomer ceny a kvality ma presvedčili, aby som výrobky vyskúšala.“

Keď sa rozhodla výrobky vyskúšať, nebola sklamaná!

ThyroLux som začala užívať pred 6 mesiacmi a zaznamenala som zlepšenie metabolizmu a kvality spánku. Moja pleť a vlasy vyzerajú oveľa lepšie. Opäť som sa začala sústrediť a zlepšila sa mi nálada. Navyše sa mi vrátilo veľa energie!

„ThyroLux ma zachránil!“

„ThyroLux ma zachránil! Pri menopauze som pocítila hormonálnu nerovnováhu. ThyroLux a M-Pause mi spoločne pomohli cítiť sa pokojnejšie a plná energie. Najmä s mojimi deťmi! Cítim sa fit aj pri svojom sedavom spôsobe života. Cítim sa ľahšie a moja vnútorná pohoda je lepšia.“

A keď sa jej opýtame, či by odporučila naše výrobky svojim priateľom, odpovie: „Ano, určite odporučila!“

Hľadáte vo svojom živote rovnováhu? Je tu.

ThyroLux podporuje metabolizmus, zvyšuje hladinu energie a stará sa o všetky hlavné problémy spojené s pomalou činnosťou štítnej žľazy, ako je napríklad nedostatok energie, ktorý pociťovala Christele.

M-Pause pomáha vyrovnávať hladinu estrogénu a výrazne zmierňuje perimenopauzálne a menopauzálne príznaky, znižuje nočné potenie a návaly horúčav a uľahčuje chudnutie a udržiavanie hmotnosti.

V oboch prípadoch ide o účinné produkty na rastlinnej báze a bez hormónov! Kombinujte ich a rozlúčte sa s neustálou únavou, návalmi tepla a ďalšími príznakmi spojenými s menopauzou!

*Účinky výrobku sa môžu u jednotlivých osôb líšiť a môžu sa líšiť od účinkov opísaných na webovej stránke. Naše výrobky nie sú určené na prevenciu, liečbu alebo vyliečenie akejkoľvek choroby alebo závažného ochorenia. Je dôležité dodržiavať vyváženú stravu a zdravý životný štýl.

Produkty pre Vás