Michael: „Zbavil som sa brušného tuku a košele sú mi voľnejšie.“

Michael je účtovník a väčšinu dňa trávi pri počítači. Hoci má svoju prácu veľmi rád, dlhé sedenie sa na jeho tele v priebehu rokov podpísalo. Veľa pribral na váhe a to malo vplyv aj na jeho sebavedomie: „Skúšal som keto, paleo a prerušovaný pôst, ale kilá nešli dole tak ako za mlada. Začal som nenávidieť svoje brucho a cítil som sa nesvoj, pokiaľ som na sebe nemal voľnejší sveter.“

Michaelova recenzia

„Obmedzil som sacharidy, vymenil pivo za víno, dokonca som si kúpil permanentku do posilňovne...“

„Vyskúšal som toho veľa. Obmedzil som sacharidy, vymenil som pivo za víno, dokonca som si kúpil permanentku do posilňovne... ale nevidel som žiadne výrazné výsledky, tak som to jednoducho vzdal,“ spomína Michael. Vlani v novembri sa však jeho život úplne zmenil. Nachladil sa a šiel k lekárovi, aby mu pomohol.

Keď lekár videl, ako Michael za posledné mesiace pribral a ako sa mu šupinatí koža, okamžite mu odobral vzorku krvi. Výsledky ukázali to, čoho sa lekár najviac obával – Michael mal neuveriteľne vysokú hladinu cholesterolu. Diagnóza bola jasná – preťažená pečeň.

Lekár mu odporučil kompletnú detoxikáciu pečene

„Spočiatku som bol diagnózou veľmi prekvapený. Myslel som si, že problém je v mojej disciplíne a veku, ale v skutočnosti bol problém v tom, že som jedol príliš veľa tuku. Lekár ma dokonca varoval, aby som už nedržal keto ani paleo, pretože tieto diéty mi len zvyšujú cholesterol,“ vysvetľuje Michael a pokračuje: „Ako prvý krok, pred akýmikoľvek drastickými opatreniami, mi lekár odporučil úplnú detoxikáciu pečene pomocou Hepafar Forte PREMIUM. Mne sa to zdalo príliš jednoduché. Ale sľúbil som mu, že to skúsim.“

„Moje brucho bolo plochejšie a tričká voľnejšie.“

„Prvou zmenou, ktorú som si všimol, bolo lepšie trávenie. Netrávil som toľko času na toalete a plynatosť ma netrápila toľko ako predtým. Po dvoch týždňoch sa mi zvýšila hladina energie. Mal som toľko energie, že som mal doslova pocit, že by som mohol bežať maratón. Koncom mesiaca si zmeny začali všímať aj ostatní. Stratil som pomerne veľa tuku na bruchu a tričká sa mi zdali voľnejšie.“

„Nemohol som uveriť, že sa mi hladina cholesterolu vrátila do normálu už po dvoch mesiacoch.“

Po dvoch mesiacoch užívania Hepafaru lekár naplánoval ďalšiu kontrolu, aby zhodnotil Michaelove pokroky. Keď videl, že sa Michael zbavil nezdravého brušného tuku, bol veľmi spokojný.

Keď prišli výsledky Michaelových krvných testov, bol aj lekár prekvapený, ako rýchlo sa mu hladina cholesterolu znížila.

Michael spomína: „Keď som videl výsledky krvných testov, nemohol som uveriť, že sa mi hladina cholesterolu po iba dvoch mesiacoch vrátila do normálu. Po rokoch nadváhy som mal pocit, že sa všetko vyriešilo behom okamihu.“

Problémy s pečeňou: tichá epidémia

V modernom svete trpia milióny ľudí problémy s pečeňou v dôsledku faktorov, ako je nezdravá strava, neaktívny životný štýl, obezita, toxíny v životnom prostredí a stres.

Problém je, že podobne ako v Michaelovom prípade ľudia často nevedia, že ich pečeň je preťažená, pretože ich nič nebolí.

Preto to najlepšie, čo môžete pre svoju pečeň urobiť, je viesť zdravý životný štýl a pravidelne podporovať pečeň detoxikačnými zložkami, ako je artičoka, pestrec mariánsky, cholín, púpava, zázvor, vitamín E, zinok a selén.

„Nikdy by som sa nechcel vrátiť do bodu, keď som na tom bol najhoršie.“

„Lekár mi odporučil pravidelne detoxikovať pečeň, najmä v období zvýšeného stresu a počas sviatkov, kdy si doprajem viac tučných jedál a alkoholu. Jeho radu som si vzal k srdcu, pretože už by som sa nikdy nechcel vrátiť do bodu, keď som na to bol najhoršie. Vždy mám v skrinke niekoľko balení Hepafaru.

Vedecky preukázané účinky

Bolo dokázané, že Hepafar Forte PREMIUM má 10x vyššiu biologickú dostupnosť ako podobné produkty na trhu – to všetko vďaka silnému PHOSPHOcomplex™ silybínu, patentovanej forme pestreca mariánskeho.

Zloženie obsahuje tiež artičoku, VitaCholine®, púpavu, zázvor, vitamín E, zinok a selén, ktoré prispievajú k zdraviu pečene. A na záver sme pridali aj čierne korenie, ktoré zvyšuje vstrebávanie bylinných extraktov najmenej o 30 %*.

Ak sa vám nedarí schudnúť, možno vaša pečeň potrebuje detox

Keď je pečeň plná toxínov, nemôžu účinne odbúravať tuk. Preto môžu mať ľudia s preťaženou pečeňou ťažkosti schudnúť. 

Myslíte si, že vaša pečeň potrebuje detoxikáciu? Hepafar Forte PREMIUM je skvelou voľbou na prírodnú detoxikáciu pečene. Je na ne poskytovaná 30-dňová záruka spokojnosti, takže nemáte čo stratiť!

Získajte svoje balenie teraz!

*Výsledky sa môžu u jednotlivých osôb líšiť od informácií popísaných na webových stránkach.

Produkty pre Vás

DETOX & OCHRANA PEČENE
-51%
Špeciálna cena 34,99 € Bežná cena 71,99 €
Zobraziť produkt
DETOX & OCHRANA PEČENE
-69%
Špeciálna cena 19,99 € Bežná cena 63,99 €
Zobraziť produkt