Eva: „Myslela som, že nafúknutá, unavená a podráždená budem večne.“

Keď mala Eva 42 rokov, začala trpieť nespavosťou, kvôli ktorej sa cítila podráždená a neustále unavená. Začala tiež priberať, predovšetkým v oblasti brucha. A ku všetkému bola neustále nafúknutá, takže vyzerala, že váži oveľa viac, než v skutočnosti vážila.

Po mesiacoch boja konečne objavila príčinu svojich problémov. Dnes je jej život úplne iný: „Spím teraz ako bábätko a už sa necítim nadmutá, ťažká, vyčerpaná ani náladová. Škoda, že som o týchto rastlinných kapsulách nevedela skôr!“

Eva recenzia

„Krvný test odhalil, ako veľmi sú moje hormóny rozhodené.“

„Keď sa problémy objavili, snažila som sa ich najprv zbaviť sama. Po dvoch mesiacoch neúspešných pokusov a trápení som ale nakoniec podľahla a objednala sa k lekárke.

Keď som sa svojej lekárke zverila so svojimi problémami, okamžite usúdila, že mám problémy s hormonálnou nerovnováhou. Poslala ma na krvné testy a výsledky boli šokujúce – moja hladina estrogénu bola úplne mimo tabuľky!“

„Konečne som dostala odpoveď na všetky svoje problémy.“

„Zistila som, že mám tzv. estrogénovú dominanciu, hormonálnu nerovnováhu, ktorá sa prejavuje priberaním na váhe, problémami so spánkom, nadúvaním, podráždenosťou a únavou . Keď som sa to dozvedela, cítila som, ako sa mi neskutočne uľavilo, pretože som konečne vedela, čo sa so mnou deje.

Keď som prišla domov, začala som hľadať riešenie na internete a narazila som na úplne prírodný produkt, EstroLux.“

Naozaj je možné obnoviť hormonálnu rovnováhu prirodzenou cestou?

„Než som začala meniť celý svoj životný štýl, rozhodla som sa vyskúšať EstroLux. Veľmi sa mi páčilo, že bol výrobok prírodný – obsahoval iba bylinky, riasy a vitamíny. Zároveň som však bola skeptická. Naozaj sa dá hormonálna nerovnováha napraviť prirodzenou cestou? Zdalo sa mi to príliš dobré na to, aby to bola pravda.“

„Moje problémy so spánkom a kilá navyše zmizli!“

„Prvé zmeny boli nenápadné – s každou ďalšou nocou som lepšie spala a mala som viac energie po celý deň. Pomaly som sa opäť vracala k svojmu starému, radostnému ja. Po mesiaci sa môj biorytmus úplne vrátil do správnych koľají – spala som solídnych osem hodín!

Tiež som začala strácať všetky tie kilá navyše a prestala som sa nadúvať. Nemyslela som si, že môj brušný tuk súvisí s vysokým estrogénom, ale akonáhle moje brucho začalo miznúť, bola som o tom presvedčená!“

„Teraz už to viem – hormóny je možné vyrovnať prirodzenou cestou!“

„Po 2 mesiacoch užívania EstroLuxu boli moje problémy preč. Pretože som mala oveľa viac energie, začala som dokonca znova jazdiť na bicykli! Vďaka tomu som začala strácať tuk, ktorého som sa nemohla zbaviť celé roky.

Tiež som sa rozhodla nechať si znova urobiť krvné testy a ukázalo sa, že moje hormóny sú v dokonalej rovnováhe. Teraz už je to oficiálne – hormonálnu rovnováhu možno rozhodne obnoviť prirodzenou cestou!“

Dominancia estrogénu, epidémia 21. storočia

Príčinou Eviných problémov so spánkom, obezity, nadúvania a únavy bola dominancia estrogénu, čo je jedna z najčastejších hormonálnych nerovnováh u moderných žien.

Dôvodom je zaťaženie životného prostredia xenoestrogénmi alebo hormonálnymi (endokrinnými) disruptormi. Tieto umelé chemické látky majú podobnú chemickú štruktúru ako estrogén a napodobňujú jeho funkcie v tele. Xenoestrogény nájdete v mikroplastoch, konvenčne chovaných mliečnych a mäsových výrobkoch, kozmetike, make-upe atď. 

Tisíce žien obnovili svoju hormonálnu rovnováhu pomocou EstroLuxu

EstroLux obsahuje prírodný a účiné aktívne zložky, ktoré spoločne obnovujú hormonálnu rovnováhu a zvrátia nepríjemné príznaky vysokej hladiny estrogénu. Ide o jediný trojitý estrogénový detox na trhu, čo znamená, že nielen vyrovnáva prebytočný estrogén, ale tiež ho odbúrava a vylučuje pečeňou a črevami. 

Ak si myslíte, že sa stretávate s hormonálnou nerovnováhou, EstroLux je ideálnou voľbou pre prírodnú hormonálnu detoxikáciu. Dôverujú mu lekári a odborníci na výživu a je podporený mnohými svedectvami žien, ako je Eva, ktoré s pomocou EstroLuxu dostali svoje hormóny a život späť do správnych koľají.  

Produkty pre Vás

HORMONÁLNA ROVNOVÁHA
-53%
Špeciálna cena 36,99 € Bežná cena 78,97 €
Zobraziť produkt
HORMONÁLNA ROVNOVÁHA
-44%
Špeciálna cena 29,99 € Bežná cena 53,98 €
Zobraziť produkt