Luci: „Vidím výsledky, ktoré som vždy chcela, a cítim sa lepšie ako kedykoľvek predtým.“

Luci pochádza zo Španielska a venuje sa rôznym športom. Od detstva denne beháva, venuje sa horolezectvu a joge. Povedala, že nikdy nedržala diétu a že môže jesť, čo chce. Luci opisuje svoje telo ako „prispôsobivé“: v minulosti vážila od 95 do 52 kg a nebolo pre ňu ťažké schudnúť alebo pribrať.

image

Prečítajte si viac o jej ceste za chudnutím s produktmi Sensilab a o tom, ako sa jej podarilo udržať si váhu.

„Keď som videla prvé výsledky, bola som dosť prekvapená, pretože som nečakala, že zmena nastane tak rýchlo.“

Luci sa o Sensilabe dozvedela prostredníctvom sociálnych médií, a keďže uprednostňuje všetko čo najprírodnejšie, rozhodla sa vyskúšať produkty na vlastnej koži, pretože sú vyrobené z čisto prírodných zložiek.

„Vyskúšala som CiderCleanse Extreme, Slimmiccino, NightBurn XXL, L-Carnitine 500 a Super Green Mix Drink a používam ich dodnes. Výrobky Sensilab som začala používať v novembri minulého roka a vybrala som si ich, pretože sa mi páčilo, že sú vyrobené z čisto prírodných zložiek. Tak som ich vyskúšala. Keď som videla prvé výsledky, bola som dosť prekvapená, pretože som nečakala, že zmena nastane tak rýchlo. Prvé, čo začalo miznúť, bol opuch brucha.

„Moje obľúbené produkty, bez ktorých by som sa nezaobišla, sú Slimmiccino a NightBurn XXL s citrónovou príchuťou. NightBurn XXL mi pomáha lepšie spať a odpočívať, zatiaľ čo Slimmiccino mi ráno dodáva príval energie. Milujem ich.“

„Vidím výsledky, ktoré som vždy chcela, a cítim sa lepšie ako kedykoľvek predtým.“

Doteraz som schudla 12 kg*. Zlepšil sa mi aj spánok, počas dňa mám viac energie, som aktívnejšia a výrazne sa mi zmenšili opuchy brucha. Výrobky sú naozaj chutné, kvalitné, 100% prírodné a prinášajú rýchle a reálne výsledky. Vidím výsledky, ktoré som vždy chcela, a cítim sa lepšie ako kedykoľvek predtým.“

image

Vedeli jste, že…?

• Častou príčinou opuchu brucha je plynatosť. Prehltnutie vzduchu alebo konzumácia potravín s vysokým obsahom vlákniny môže viesť k tvorbe plynov. Ak sa plyn neuvoľní, môže to viesť k opuchu brucha.

• Ak máte opuchnuté brucho kvôli plynatosti, snažte sa vyhýbať potravinám, ako je fazuľa a krížovité zeleniny, napríklad brokolica a kapusta. Vyhnite sa pitiu sýtených nápojov a nepite slamkou.

• Ak máte opuchnuté brucho, pretože ste sa prejedli, pred ďalším jedlom počkajte, kým sa jedlo strávi. Konzumácia menších porcií jedla môže tomuto problému v budúcnosti zabrániť.

Vyskúšajte Slimmiccino a NightBurn XXL pre ľahšie chudnutie!

Lahodný kávový nápoj Slimmiccino s účinkou 4 v 1 naštartuje vaše chudnutie a dodá vám príval energie, ktorý vydrží celý deň. Obsahuje garcíniu kambodžskú, ktorá potláča chuť do jedla a zabraňuje tvorbe nového tuku. Guarana zlepšuje metabolizmus a podporuje spaľovanie tukov. 

Lucitiež používa NightBurn XXL, ktorý vám pomôže rýchlejšie zaspať a lepšie spať. Vďaka dokonalej kombinácii vo vode rozpustnej vlákniny, extraktu z garcínie kambodžskej a vitamínu B6 zabraňuje ukladaniu tukov a stimuluje proces ich spaľovania.

Dnes Luci hovorí, že sa cíti lepšie ako kedykoľvek predtým, ale ešte neskončila! Chce pokračovať vo svojej ceste k lepšiemu a zdravšiemu pocitu s pomocou produktov Sensilab. Vyskúšajte tieto úžasné produkty a pripojte sa k Luci, ktorá úspešne odstraňuje tuk z brucha a stráca nadbytočné kilogramy. Teraz sú k dispozícii v časovo limitovaných ponukách!

*Účinky produktov sa môžu u jednotlivých osôb líšiť a môžu sa líšiť od účinkov opísaných na webovej stránke. Naše výrobky nie sú určené na prevenciu, liečbu alebo vyliečenie akejkoľvek choroby alebo závažného ochorenia. Je dôležité dodržiavať vyváženú stravu a zdravý životný štýl.

Produkty pre Vás

SPAĽOVAČ TUKU
-69%
Špeciálna cena 19,99 € Bežná cena 64,99 €
Zobraziť produkt
KOMPLETNÉ RIEŠENIE
-62%
Špeciálna cena 34,99 € Bežná cena 91,99 €
Zobraziť produkt