„Za 1* rok som schudla 20* kg!“

Pred niekoľkými mesiacmi sme dostali recenziu od jednej úžasnej zákazníčky spoločnosti Sensilab, ktorá sa s nami a všetkými, ktorí čítajú náš blog, chcela podeliť o svoj výnimočný úspech! Položili sme jej niekoľko otázok, aby sme sa o nej a jej príbehu premeny dozvedeli viac.

Nižšie nájdete virtuálny rozhovor 1 na 1, ktorý s ňou viedla naša Eva.image

Eva zo Sensilabu: Povedzte nám niečo o sebe!

Lenka: „Volám sa Lenka a som z Českej republiky. Momentálne som na materskej dovolenke a vo voľnom čase rada trávim čas so svojimi deťmi!“

Eva zo Sensilabu: Teší ma, Lenka! Ďakujem, že ste sa s nami podelili o svoj príbeh. Môžete nám povedať, prečo ste sa rozhodli vyskúšať výrobky Sensilab?

Lenka: Po tehotenstvách som veľmi pribrala. Kedysi som mala atletickejšiu a vyrysovanejšiu postavu. Ale potom, po pôrode, mi kilá zostali a ja som to chcela zmeniť. Bola som nafúknutá a dokonca som mala opuchnuté, ťažké nohy.

Keď som teda na internete narazila na Sensilab, rozhodla som sa ho vyskúšať v nádeji, že mi možno pomôže. Uvedené zložky v produktoch sa zdali byť kvalitné a prírodného pôvodu a celkovo boli recenzie veľmi sľubné!“

Eva zo Sensilabu: Ktoré produkty Sensilab ste vyskúšali? A ako dlho ste ich skúšali?  

Lenka: „Nuž, pred viac ako rokom som objavila Fat Out! Thermo Burn a odvtedy ho používam pravidelne.“

Eva zo Sensilabu: Aké boli vaše prvé dojmy z produktu, keď ste ho začali užívať?  

Lenka: „Ak mám byť úplne úprimná, na začiatku som si zmeny nevšimla. V skutočnosti to boli moji priatelia, ktorí ma asi po mesiaci užívania upozornili, že sa na mne niečo mení!

A potom som si krátko nato uvedomila, že som naozaj schudla: oblečenie mi už nesedelo a začalo zo mňa padať. Bola som milo prekvapená!

image

Eva zo Sensilabu: To veľmi rada počujem! Teraz, po roku užívania FatOut! Thermo Burn, môžete nám povedať niečo viac o všetkých zmenách, ktoré ste zaznamenali po prvotných účinkoch? 

Lenka: „Najviditeľnejší výsledok, ktorý sa dostavil počas celého roka užívania, bol úbytok hmotnosti. Schudla som 20* kg! Musela som vymeniť celý šatník, oblečenie zo mňa padalo a už mi vôbec nesedelo.

Okrem úbytku hmotnosti sa však objavili aj ďalšie pozitívne účinky. Vo všeobecnosti môžem s istotou povedať, že sa mi teraz veľmi dobre darí. Nemám žiadne zdravotné problémy a dokonca sa mi zlepšila aj nálada! Nohy a chodidlá už nemám opuchnuté, čo mi pomáha v pohybe a zlepšuje moju fyzickú aktivitu.“

Lenke by sme chceli vysloviť obrovské „Ďakujeme!“ za to, že sa s nami podelila o svoj neuveriteľný príbeh! Vždy sme veľmi radi, keď počujeme príbehy o úspechoch našich úžasných zákazníkov! Skutočne nám to spríjemňuje deň, pretože naším hlavným poslaním vždy bolo pomáhať ľuďom meniť ich životy k lepšiemu: pomáhať im cítiť sa lepšie v ich tele i mysli.

FatOut!Thermo Burn je dokonalý produkt na zvýšenie spaľovania tukov a zrýchlenie metabolizmu! Získajte túto úžasnú časovo obmedzenú ponuku ešte dnes!

*Upozornenie: Účinky produktu sa môžu u jednotlivých osôb líšiť a môžu sa líšiť od účinkov opísaných na webovej stránke. Naše výrobky nie sú určené na prevenciu, liečbu alebo vyliečenie akejkoľvek choroby alebo závažného ochorenia. Dôležité je udržiavať vyváženú stravu a zdravý životný štýl.

Produkty pre Vás

SPAĽOVAČ TUKU
-69%
Špeciálna cena 19,99 € Bežná cena 64,99 €
Zobraziť produkt