„Zmenšilo sa mi brucho a boky!“

Lucie pochádza z Českej republiky a vo voľnom čase sa venuje cyklistike a turistike s rodinou.

Lucie vždy bojovala s výkyvmi hmotnosti. Svoju postavu opisuje ako „ani tučnú, ani chudú“. V mladosti bola štíhla, ale po tehotenstve výrazne pribrala a po rozvode opäť schudla. Vďaka programu Slimmium sa jej podarilo zbaviť sa niekoľkých nadbytočných kilogramov.

Pri prezeraní webu objavila produkty Slimmium a zaujali ju ich prírodné zložky a pozitívne hodnotenia používateľov. To ju nakoniec presvedčilo, aby urobila svoj prvý nákup.

image

Prvé zmeny sa prejavili približne po 14* dňoch

Lucie používala Night Burn**, AdipoSlim**, Live & Slim TeaKiloShred 4 mesiace a prvé zmeny zaznamenala približne po 14* dňoch užívania.

„Zmenšilo sa mi brucho a boky a celkovo mám viac energie“

Na otázku, čo bolo najväčšou zmenou, hrdo odpovedala: „Všetko! Lepšie trávenie, lepšia nálada, strata nadbytočných kilogramov... Zmenšilo sa mi brucho a boky a celkovo mám viac energie. Pred tromi rokmi som bola nervózna, unavená a vystresovaná. Teraz sa cítim oveľa lepšie, páčim sa sama sebe.

image

VEDELI STE, ŽE...?

  • Dostatok spánku je kľúčom k chudnutiu a odbúravaniu tukov.
  • V jednej štúdii sa ukázalo, že ľudia, ktorí spali 6 až 7 hodín denne, získali počas piatich rokov menej viscerálneho tuku v porovnaní s tými, ktorí spali 5 hodín alebo menej. (Zdroj na konci článku) Keď sme v strese, máme tendenciu siahnuť po takzvaných komfortných jedlách, ktoré sú zvyčajne menej zdravé a kalorickejšie. Kvôli zvýšenej hladine stresového hormónu kortizolu si telo zadržiava tieto kalórie navyše, ktoré sa potom premieňajú na extra tuk okolo pása, stehien a zadku.

Zrýchlite odbúravanie tukov a premeňte svoje telo na stroj na spaľovanie tukov!

Vďaka produktom NightBurn XXL a AdipoBurn XXL urýchlite chudnutie tým, že zvýšite spaľovanie tukov až o 33*%! Navyše znížite chuť do jedla a pomôžete zlepšiť spánok, čo je kľúčové pre efektívne a rýchle chudnutie. Oba produkty nájdete v našom najpredávanejšom balíčku Zbohom kilá! Lucie tiež používa náš balíček SlimTEA 24/7, ktorý sa skladá z denného a večerného čaju, ktoré podporujú prirodzené chudnutie. Tieto úžasné čaje vám pomôžu dosiahnuť vaše ciele pri chudnutí tým, že prirodzene urýchlia trávenie, účinne očistia telo od toxínov, podporia spaľovanie tukov, znížia nadúvanie a opuchy a pomôžu vám lepšie spať.

Chcete zvýšiť spaľovanie tukov? Bojovať proti zadržiavaniu vody? Blokovať sacharidy? Zabrániť hromadeniu tuku a znížiť chuť do jedla? Všetko v jednom výrobku?

Máme pre vás riešenie! Schudnite rýchlo s KiloShred 5 v 1! Tento lahodný nápoj na chudnutie obsahuje Morosil®, patentovaný výťažok z červených pomarančov, ktorý sa získava zo šťavy najbarbarskejších červených pomarančov. V kombinácii s garcíniou kambodžskou pomáha KiloShred predchádzať hromadeniu tuku v oblasti brucha, znižuje chuť do jedla a urýchľuje chudnutie.

Vyskúšajte ho teraz bez rizika! Využite časovo obmedzenú ponuku. 

*Účinky produktu sa môžu u jednotlivých osôb líšiť a môžu sa líšiť od účinkov opísaných na webovej stránke. Naše výrobky nie sú určené na prevenciu ani liečbu žiadnej choroby alebo závažného stavu.

**Zákazníčka používala predchádzajúce verzie produktov. Vyskúšajte teraz nové a vylepšené verzie.

Zdroj:

Collins, Sonya. The Truth About Belly Fat. 2011. https://www.webmd.com/diet/features/the-truth-about-belly-fat

Produkty pre Vás

KOMPLETNÉ RIEŠENIE
-62%
Špeciálna cena 34,99 € Bežná cena 91,99 €
Zobraziť produkt