DENISA: „Cítim sa lepšie a mám radosť zo svojho tela“

Volám sa Denisa a mám 26 rokov. Pracujem ako kontrolórka kvality v trojzmennej prevádzke. Podmienky trojzmennej prevádzky spôsobili, že moja váha sa striedavo zvyšovala a znižovala a moje telo bolo veľmi unavené!

image

Značku Slimmium som našla na internete - musela som ju hneď vyskúšať! Teraz sa cítim lepšie, som šťastná a nadšená zo svojho tela!

Moje sebavedomie nebolo príliš vysoké

Som plnoštíhla. Vždy som mala nafúknuté alebo opuchnuté brucho a nohy. Bola som tiež často unavená, mala som výkyvy nálad a moje sebavedomie nebolo príliš vysoké.

Nemala som čo stratiť

Na webovej stránke som si prečítala veľa informácií o produktoch a takmer všetko ma zaujalo. Po prvé, bola som nadšená prírodnými zložkami a názormi zákazníkov. Chvíľu som váhala, ale nakoniec som sa rozhodla, že nemám čo stratiť.

Neuveriteľný odvodňovací a spaľovací účinok

Najprv som mesiac používala AquaSlim. Teraz som ho začala opäť používať, je to úžasný nástroj na odstránenie prebytočnej vody z tela. Odporučila som ho svojej mame, ktorá trpí edémami, a aj ona bola nadšená.

Okrem toho som opäť začala používať AdipoSlim*** Extreme. Mám pocit, že moje brucho je plochejšie. Má skvelý účinok na spaľovanie tukov.

Schudla som 5 kg za 3* týždne

Zmenu som zaznamenala po 2* dňoch užívania - cítila som sa oddýchnutá, plná energie a veľmi spokojná. Nohy a brucho už neboli také opuchnuté. Nemohla som tomu uveriť!

Najprv som schudla 3* kg za 2* týždne, potom ešte viac - celkovo 5* kg za 3* týždne. Znížila som veľkosť oblečenia z veľkosti 40 na 38* a 4* cm v páse. Najvýznamnejšou zmenou však boli menšie stehná!

Mám oveľa lepšiu náladu

Teraz, keď som sa zbavila opuchov na nohách, mám určite oveľa lepšiu náladu. Začala som cvičiť a zdravšie sa stravovať. Oblečenie mi začalo byť voľnejšie a moje chute na sladké a slané nezdravé jedlo sa znížili!

Cítim sa opäť ako Ja

Môj život sa po používaní týchto produktov veľmi zmenil. Som sebavedomejšia a hlavne spokojná so svojou váhou. Výrobky Slimmium by som chcela odporučiť každej žene aj mužovi, ktorý sa borí s rovnakými problémami ako ja. Vďaka Slimmium saopäť cítim ako ja a som šťastná.

Vyskúšajte ich sami!

Naše bestsellery - obľúbené produkty Denisy:

AdipoSlim*** Extreme a AquaSlim** Extreme zaručujú rýchlu úľavu od opuchov, efektívne výsledky pri chudnutí a ploché bruško.

Kapsuly AdipoSlim*** EXTREME sú jedinečným spaľovačom tukov, ktorý sa zameriava na tvrdohlavý brušný tuk. Jeho účinok 2 v 1 urýchľuje spaľovanie tukov a zabraňuje rozširovaniu tukových buniek.

Preukázané výsledky: 50*% redukcia brušného tuku a 7,5* cm redukcia obvodu pása. Štúdie potvrdzujú priemerný úbytok hmotnosti 3* kg po 12* týždňoch užívania.

Diuretický nápoj AquaSlim** EXTREME prináša viditeľné výsledky pri chudnutí už po niekoľkých dňoch*: znižuje nadúvanie o 60*%, nadbytočné tekutiny o 27*% a pocit ťažkých nôh o 67*%!

Klinicky overené účinky - pocit svetla s okamžitou účinnosťou!

*Účinky používania výrobku sa môžu u jednotlivých osôb líšiť a môžu sa líšiť od účinkov opísaných na webovej stránke.

**Zákazníčka používala inú verziu nášho prípravku WaterOut XXL. Účinnosť a zložky zostávajú rovnaké.

***AdipoSlim EXTREME je teraz AdipoBurn XXL - výrobok má nový názov, ale rovnako silné a účinné zloženie!

Produkty pre Vás