Tatiana: „Nevedela som, že mám problém s hormónmi a ako veľmi to ovplyvňuje môj každodenný život.”

Tatiana si prechádzala stresujúcim obdobím, necítila sa dobre a kilá sa hromadili. Rozhodla sa vyskúšať náš prírodný produkt:  „Za 2 mesiace užívania EstroLuxu som pocítila výrazné zmeny.“

image

Tatiana sa rozhodla vyskúšať EstroLux, pretože sa jej nedarilo schudnúť. „Po dvoch mesiacoch užívania som sa už necítila tak pod stresom a som pokojnejšia, mám viac energie a tukové zásoby ubúdajú.”

„Dávala som si pozor na to, čo jem, ale kilá sa stále kopili.”

„Bola som práve v stresujúcom období života. Začínala som s podnikaním, a tak som na seba nemala čas. Stále som si dávala pozor na to, čo jem, no zrazu som začala priberať. Kilá sa hromadili najmä na bruchu a bokoch.”

„Usúdila som, že môže ísť o hormonálny problém.”

„Dala som si spraviť krvné testy, ale všetky výsledky boli v poriadku. Kilá neubúdali a stále som priberala. Začala som hľadať na internete a usúdila som, že by mohlo ísť o hormonálny problém.
Niekedy v tomto období som na internete uvidela reklamu na EstroLux. Zaujalo ma jeho prírodné zloženie a povedala som si, že nemám čo stratiť. O 2 mesiace od začiatku užívania som naozaj pocítila pozitívne zmeny.”

„Po dlhom čase sa cítim pokojná a šťastná”

„Tukové vankúšiky sa zmenšili, zrýchlil sa mi metabolizmus a zlepšilo sa mi trávenie. Musím dodať, že mi navyše podrástli vlasy, čo ma nesmierne potešilo!”

„Aj napriek všetkému tomu stresu a nedostatku času som našla riešenie!”

„S výsledkami som veľmi spokojná. Cítim sa lepšie fyzicky aj psychicky. Aj napriek všetkému tomu stresu a nedostatku času som pre seba našla riešenie! Dokonca som tento produkt odporučila aj kolegyni a tá je rovnako nadšená!”

EstroLux je prírodné riešenie

EstroLux je 100 % prírodný produkt, ktorý účinne redukuje prebytočný estrogén, obnovuje hormonálnu rovnováhu, čistí a detoxikuje pečeň a zmierňuje nepríjemné účinky zvýšeného estrogénu.

Za jeho úspechom stojí unikátna kombinácia 7 prírodných zložiek – medovky, chaluhy bublinatej, rozmarínu, chlorely, brokolice, čierneho korenia, a vitamínu B6.

Produkty pre Vás

HORMONÁLNA ROVNOVÁHA
-50%
Špeciálna cena 23,99 € Bežná cena 47,99 €
Zobraziť produkt