Najhorší nepriateľ plochého bruška!

Možno ste pokročili na svojej ceste k chudnutiu, ale zdá sa, že sa vám nedarí získať ploché bruško. Čo keby sme vám povedali, že to nemusí byť tvrdohlavý tuk, ale len nadúvanie?

SJ_Article-cover_Fit_Lady_Showing_Abdominal_Muscles_Flat_Belly_1920_679

Opuchnuté členky, nafúknuté brucho, opuchnutá tvár... To môže byť zdrojom mnohých frustrácií, keď sa snažíte dosiahnuť svoje ciele. Stáva sa to, keď telo začne zadržiavať tekutiny, čo môže výrazne brzdiť váš pokrok v chudnutí a môže byť obrovským demotivujúcim faktorom. Navyše je to veľmi nepríjemné!

Nadúvanie - nepriateľ plochého bruška

Nadúvanie je niečo, s čím mnohí z nás bojujú, ale čo ho spôsobuje? Čo je vinníkom nepríjemných pocitov v bruchu, ktoré ovplyvňujú náš každodenný život? 

Hlavné príčiny možno v skutočnosti rozdeliť do dvoch kategórií: zdravie čriev a zadržiavanie vody. Obe spôsobujú, že je ťažké udržať sa na ceste k zníženiu hmotnosti. 

1. Zdravie čriev

Plyn. Áno, primárnou vecou, ktorá stojí za nadúvaním, je plyn. Môže to súvisieť s tým, čo a ako jete a pijete - príliš rýchle jedenie, nedostatočné žuvanie, konzumácia strukovín, sýtených nápojov atď. To, koľko plynu vaše črevá produkujú, závisí aj od vašich tráviacich enzýmov a baktérií v črevách, pretože plyn je vedľajším produktom trávenia. 

Baktérie sú tu kľúčovým problémom - ak je črevná mikroflóra v nerovnováhe, čo znamená, že je v nej viac zlých baktérií ako dobrých, hlavným znakom je nadúvanie, pretože zlé baktérie vytvárajú nadmerné množstvo plynu

Niet divu, že máte pocit, akoby ste prehltli balón! 

2. Zadržiavanie vody

Zadržiavanie vody je mimoriadne časté, ale môže byť veľmi nepríjemné - nespôsobuje len nadúvanie, ale aj opuchy. Jedným zo spôsobov, ako zistiť, či zadržiavate vodu, je pozrieť sa na svoju tvár. Sú vaše líca a oblasť pod očami opuchnuté? To je prvý príznak! 

K zadržiavaniu vody prispieva niekoľko faktorov: vysoký príjem sodíka, dehydratácia, dlhšie sedenie alebo státie,hormonálne výkyvy a suchý vzduch.

Je naozaj škoda, ako ľahko sa vám môže stať, že sa už nezmestíte do svojich obľúbených džínsov! 

Zbavte sa nadúvania s WaterAway Biotic  

Zmena životného štýlu a stravy sa zdá byť správnou cestou, ale nemusí vám priniesť rýchle výsledky, po ktorých túžite. Odporúčame zaradiť do vášho každodenného režimu WaterAway Biotic – 87*% používateľov bolo spokojných s výsledkami! 

WaterAway Biotic je prírodné diuretikum s probiotickým účinkom na zmiernenie nadúvania a boj proti zadržiavaniu vody. Podporte svoje bruško tým, že: 

  • mu dodáte probiotiká šetrné k črevám
  • zvýšite vylučovanie vody až o 27*%
  • znížite nadúvanie až o 60*%
  • podporíte chudnutie

Odstráňte nadúvanie jedným ťahom! Vyskúšajte WaterAway Biotic ešte dnes a získajte jedno balenie zadarmo. 

*Upozornenie: Účinky výrobku sa môžu u jednotlivých osôb líšiť a môžu sa líšiť od účinkov opísaných na webovej stránke. Naše výrobky nie sú určené na prevenciu, liečbu alebo vyliečenie akejkoľvek choroby alebo závažného ochorenia. Dôležité je udržiavať vyváženú stravu a zdravý životný štýl.

Produkty pre Vás

KOMPLETNÉ RIEŠENIE
-62%
Špeciálna cena 34,99 € Bežná cena 91,99 €
Zobraziť produkt